• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN MTS: Džerels je naš "plej"

Iz Humske 1 u nedelju stigla potvrda vijesti da je Oliver Lafajet dobio otkaz, a da je Kurtis Džerels novi član crno-bijelih.

 PARTIZAN MTS: Džerels je naš "plej" Izvor: MONDO

Prvi put poslije pet godina, Partizan je odlučio da promijeni stranca usred sezone! I onda i sada, riječ je o Amerikancima koji igraju na poziciji plejmejkera.

Učesnici "rokade" krajem 2005. bili su Džerald Braun i Vontigo Kamings, a ovog puta Oliver Lafajet i Kurtis Džerels.

Crno-bijeli su u nedelju putem zvaničnog sajta potvrdili informaciju o angažovanju Džerelsa, koji je dugo čekao šansu u timovima NBA lige i - prema nezvaničnim informacijama - prije nekoliko mjeseci nije ni želio da dođe u Evropu.

"Odlučili smo da dovedemo igrača koji je bio naša prva opcija na poziciji 'pleja'. Sada je potpisao za naš klub, a mi vjerujemo da će sa poboljšanom igrom plejmejkera i ekipa igrati mnogo bolje", izjavio je sportski direktor Partizana mt:s Dragan Todorić.

Džerels (23 godine, 185 cm) je imao odličnu NCAA karijeru na univerzitetu Bejlor, prošle sezone igrao je u razvojnoj ligi (NBDL) za Ostin Torose, filijalu San Antonio Sparsa, gdje je bilježio 20,7 poena i 5,7 asistencija po utakmici.

Za San Antonio je nastupao u ovogodišnjoj Ljetnoj NBA ligi, ali se nije izborio za ugovor. Sredinom oktobra "trejdovan" je u Nju Orleans Hornetse i ubrzo otpušten..

Sa Partizanom mt:s je potpisao ugovor do kraja ove sezone, a timu će se priključiti u ponedeljak, poslije obavljenih ljekarskih pregleda.

Crno-bijeli u A grupi Evrolige dijele drugo i treće mjesto, sa skorom 4-2, ali im u regionalnom takmičenju ide dosta slabije, pa se sa četiri pobjede i pet poraza nalaze u donjem dijelu tabele.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC