• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan mt:s pred vratima TOP16 Evrolige

Partizan u srijedu protiv Himkija, neizvjesno je da li će novi plej Džerels biti u ekipi.

 Partizan mt:s pred vratima TOP16 Evrolige Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana mt:s u srijedu igraju u gostima protiv Himkija za plasman u TOP16 fazu Evrolige. Pobjeda bi, sasvim sigurno, otvorila vrata crno-bijelima druge runde Evrolige, pa čak i poraz do četiri poena razlike, koliko su crno-bijeli slavili protiv Himkija u "Pioniru".

Pred put u Rusiju, Partizan je promijenio plejmejkera, ali je neizvjesno da li će Kurtis Džerels biti uz ekipu. Šampion Srbije igra promjenljivo ove sezone - u Evroligi onako kako je na to navikao svoje navijače, u NLB Ligi po sistemu toplo-hladno.

"Himki je silno motivisan. Poslije poraza od Prokoma mora da dobije kod kuće kako bi ostao u igri za plasman u TOP16. To će biti njegova presija, a nama će, možda, omogućiti da odigramo kvalitetnije", rekao je jedan od najiskusnijih u redovima crno-bijelih Dušan Kecman.

Trener Partizana mt:s Vlada Jovanović rekao je danas novinarima da bi bilo "neozbiljno" da njegov tim preti Himkiju u Moskvi, ali je obećao da će se tim boriti da pobijedi u sedmom kolu Evrolige.

Partizan je bio bolji od Himkija u drugom kolu kolu Grupe A. Ruska ekipa sada će biti kompletna, a šampion Srbije promijenio je plejmejkera i ne zna se da li će novi član uopšte putovati u Moskvu.

"Igraćemo bez pleja tamo. Oni će biti kompletni i dodatno motivisani. Sve to treba da nas zabrine. Mi ćemo imati mnogo motiva, a imamo i svojih kvaliteta, prije svega borbenost, ali bilo bi neozbiljno da prijetimo", rekao je Jovanović.

Partizan ima četiri pobjede, a Himki dve. Crno-bijeli su u nedelju otpustili dosadašnjeg plejmejkera Olivera Lafajeta i doveli Kurtisa Džerelsa, koji im je bio prvi izbor u ljetošnjem prelaznom roku.

"Jednostavno, nismo bili zadovoljni igrama Lafajeta. Trebao nam je neko sa više individualnog kvaliteta i složili smo se u klubu da moramo u najskorije vrijeme da mijenjamo. Džerels je bio naša prva opcija, ali tada nije bio na tržištu zbog obaveza u NBA", objasnio je Jovanović.

Džerels je danas na ljekarskim pregledima i trebalo bi večeras da dođe na prvi trening, ali se ne zna da li će putovati u Moskvu iz administrativnih razloga.

Utakmica se igra u srijedu u 16.15 po centralnoevropskom vremenu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC