• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skariolo: Partizan je veliki klub, ali...

Trener i igrači Himkija poštuju crno-bijele, ali znaju da moraju da pobijede da bi zadržali nadu u plasman u Top 16 fazu Evrolige.

 Skariolo: Partizan je veliki klub, ali... Izvor: MONDO

Himki i Partizan odmjeriće snage drugi put ove sezone. Crno-bijeli su pobijedili u 2. kolu Grupe A Evrolige u Beogradu 72:68. Eventualnim trijumfom u Moskvi, šampion Srbije bi bio nadomak plasmana u Top 16.

Zato domaćin ima imperativ pobjede.

Trener Himkija Serđo Skariolo ocijenio je da je Partizan dobar spoj mladosti i iskustva i da u svom sastavu ima nekoliko zvijezda.

"Znamo koliko nam je važna ova utakmica. Siguran sam da igrači Himkija mogu da zadrže koncentraciju svih 40 minuta. Poštujemo protivnika, koji je veliki klub, a to je dokazao i prije nekoliko dana kada je doveo novog, kvalitetnog igrača", počeo je italijanski stručnjak.

"Partizan je dobar spoj mladosti i iskustva i ima nekoliko evropskih košarkaških zvijezda", dodao je Skariolo u razgovoru za sajt Evrolige.

Ruska ekipa je u dosadašnjem toku takmičenja zabilježila dve pobjede i četiri poraza i zauzima pretposljednje mjesto na tabeli.

"Naša situacija u grupi je veoma teška, jer moramo da pobijedimo tri puta u sljedeće četiri utakmice da bismo se kvalifikovali za Top 16. Partizan je prva prepreka na tom putu, učinićemo sve da slavimo pred svojim navijačima. Moramo da budemo agresivni, jer Partizan igra čvrsto u odbrani i ima odličke igrače. Bićemo spremni", porčio je bek Himkija Zoran Planinić.

Glavna uzdanica Himkija Kit Lengford kuburi sa povredom skočnog zgloba, zbog čega ne trenira, ali nema sumnje da će igrati u srijedu. Na terenu će se naći i Tomas Kelati, koga nije bilo u beogradskom duelu.

Utakmica sedmog kola Evrolige Himki - Partizan igraće se u srijedu od 16.15 po srednjeevropskom vremenu.

(MONDO, Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC