• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Partizan mt:s igra za TOP 16

Crno-bijeli imaju šansu da eventalnom pobjedom protiv Himkija u Moskvi obezbijede prolaz u drugu fazu Evrolige. Meč počinje u 16.15.

 EL: Partizan mt:s igra za TOP 16 Izvor: MONDO

Partizan mt:s u srijedu ima prvu meč loptu, tačnije prvu šansu da obezbijedi prolazak među 16 najboljih ekipa u Evropi. Crno-bijeli će imati težak zadatak - ako žele da olakšaju posao u preostala tri kola Evrolige moraće u Moskvi da savladaju Himki.

Srpski šampion pobijedio je ruskog predstavnika u Beogradu, međutim, košarkaši Himkija će u sedmom kolu imati sigurno drugačiji pristup i motiv, ne zbog toga šro će igrati pred svojim navijačima, već prije svega zbog činjenice da bi u slučaju poraza izgubili gotovo sve šanse za prolazak dalje.

Himki je u dosadašnjih šest susreta zabilježio dvije pobjede, isto kao Kaha Laboral, odnosno jednu više od Prokoma. Partizan mt:s ima skor 4-2 i na dobrom je putu da i ovu sezonu prođe prvi krug elitnog takmičenja.

"Ako izgube, gotovo sigurno su ispali iz trke za Top 16. Sa druge strane, ukoliko mi dobijemo, moći ćemo da budemo opušteniji pošto ćemo dobrim dijelom zakoračiti u narednu rundu. Dakle, u pitanju je utakmica koja dosta toga odlučuje. Na njima je veći pritisak, jer moraju da pobijede, a mi ćemo na sve načine pokušati da ih iznenadimo", smatra Raško Katić.

On je u izjavi za "Sportski žurnal" istakao da je Himki odlična ekipa.
"Himki je ekstra ekipa, puna kvalitetnih pojedinaca, vrhunskih igrača. U prvom trenutku se nisu bili uigrali, nisu imali pravu timsku hemiju, zbog čega su toliki i gubili. Ja sam najiskrenije očekivao da će Himki biti među vodećima u grupi, jer stvarno imaju strašan sastav. Međutim, ispalo je da im je baš ova sljedeća utakmica 'za život'", rekao je uoči meča u Rusiji centar Partizana mt:s.

Sa ekipom Partizana mt:s u Moskvu je doputovao i Kurtis Džerels. Amerikanac je prije samo dva dana postao novi član crno-bijelih, a u ekipi je zamijenio Olivera Lafajeta, koji nije ispunio očekivanja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC