• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Koštao nas loš pristup

Trener Partizana Vlade Jovanović ocijenio je da su crno-bijeli ubjedljivo poraženi od Himkija zbog lošeg pristupa i ponavljanja grešaka.

 Jovanović: Koštao nas loš pristup Izvor: MONDO

"Djelovali smo veoma neuigrano i stalno ponavljamo neke greške. Djelimično je to zbog činjenice da smo doveli novog plejmejkera. Utakmicu smo izgubili zbog pristupa. Himki je odigrao dobro, a kada smo pokušali sa agresivnom odbranom ušli smo u problem sa ličnim greškama", rekao je Jovanović poslije meča u Himkiju.

Partizan je u srijedu uveče protiv istoimene ruske ekipe izgubio sa 92:65 i propustio priliku da dođe na korak do plasman u sledeću fazu Evrolige.

"Znali smo gdje dolazimo i koliko je Himki kvalitetna ekipa. Posjeduju odličnu ekipu, a večeras su bili izuzetno motivisani, jer su samo pobjedom mogli da sačuvaju šansu za plasman u Top 16 fazu", rekao je trener crno-bijelih.

Trener Himkija Serđo Skariolo kazao je da je prezadovoljan igrom i pobjedom.

"Doprinos svih igrača je veliki, ovo je prva utakmica poslije sedam nedjelja da su svi košarkaši bili u sastavu. Još uvijek neki od njih nisu u idealnoj formi, što se jasno vidi", istakao je Skariolo poslije utakmice.

Ruska ekipa večeras je zabilježila treću pobjedu u Evroligi.

"Ova ubjedljiva pobjeda je jako bitna ne zbog plasmana, već i zbog samopouzdanja koje nam je u posljednje vrijeme palo. Odigrali smo najbolju utakmicu i sada moramo da steknemo kontinuitet. Naš cilj je da dobijemo dve od sljedeće tri utakmice u Evroligi. Mislim da će u ovoj grupi sve biti odlučeno u posljednjem kolu", rekao je Skariolo.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC