• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić: Poraz koji mnogo boli

Kapiten Partizana mt:s smatra da krah protiv Himkija ne znači udaljavanje od plasmana u Top 16. Krešimir Lončar poželio da ispadne Kaha Laboral.

 Božić: Poraz koji mnogo boli Izvor: MONDO

Petar Božić sportski je priznao da je Himki u svakom pogledu nadigrao crno-bijele u meču sedmog kola Evrolige.

"Ovaj poraz nas možda ne udaljava od Top 16 faze, ali jako boli. Moramo da se podignemo kroz naredne utakmice i treninge", rekao je Božić poslije 92:65 u korist ruskog tima.

"Koji god košarkaški segment da pomenem, oni su bili bolji od nas. Moramo u svaku utakmicu, pogotovo evroligašku, da ulazimo sa abnormalnom energijom. To večeras nije bio slučaj i tu polazim od sebe. Apsurdno je da pominjem njihov skok u napadu i visok procenat šuta iz svih pozicija", kazao je kapiten crno-bijelih.

Partizanu slijedi teško gostovanje u Tel Avivu, ekipi Makabija koja ga je pobijedila u Beogradu.

"Svaka utakmica nosi svoje opterećenje, pa i one koje smo dobili. Znali smo i prije početka da će takmičenje biti neizvjesno do kraja. Još držimo sudbinu u svojim rukama", zaključio je Božić.

Centar Nejtan Džavai je uz Amerikance Gista i Džerelsa jedini ostavio dobar utisak. On je podvukao da ekipa nije imala dovoljno koncentracije.

"Igra 'dva-na-dva' nam je bila loša, nismo poentirali. Odbrana je takođe bila loša u mnogim situacijama. Mislim da smo u drugom poluvremenu imali priliku da im priđemo, ali nismo imali snage".



Džavai je dodao da ne razmišlja o tome koliko je još pobjeda neophodno da bi se Partizan plasirao u drugu fazu Evrolige.

"Razmišljam samo o sljedećem meču, a to je Makabi. Biće jako teško. Probaćemo da ostanemo koncentrisani cele nedelje i da odemo tamo da se borimo. Dokle god se borimo, imamo šanse".

Dušan Kecman smatra da utakmica protiv Prokoma u Pioniru "mora da se dobije", ali da na gostovanja Makabiju i Kahi Laboral ne treba ići unaprijed pomiren sa porazom.

Krilni centar Himkija Krešimir Lončar nije očekivao tako lak trijumf.

"Ipak, znali smo da Partizan bolje igra kod kuće i lošije na strani. Htjeli smo da damo 200 odsto od sebe i to smo uradili. Borićemo se do kraja za Top 16, iako imamo teška gostovanja. Volio bih da prođemo mi i Partizan, a da ispadne Kaha Laboral", rekao je hrvatski reprezentativac.

(Beta, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC