• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobi Braun neće viditi Pionir i crno-bijele

Uprava Aseko Prokoma iz Gdinjije "čestitala" je Bobiju Braunu i Čeningu Toniju veliku pobedu u Vitoriji protiv Kahe Laborala - otkazom!

 Bobi Braun neće viditi Pionir i crno-bijele Izvor: MONDO

Iste večeri kada je poljski šampion pobijedio španskog u gostima, u srijedu, dvojica Amerikanaca dobili su obavještenje da nisu više igrači žut-crnih.

Braun (26 godina) je u šest utakmica u Evroligi bilježio prosječno 10,7 poena za 26 minuta u igri, a pet puta bio je starter. Toni nije bio registrovan za Evroligu, već je nastupao samo u poljskom prvenstvu.

Ako otkaz Toniju nije iznenađenje, onda ovaj Braunu donekle čudi, jer je 188 centimetara visoki plejmejker ljetos došao u Poljsku sa dve sezone provedene u NBA ligi, tokom kojih je zabilježio više od 100 nastupa za Sakramento Kingse i Minesotu Timbervulvse tokom sezone 2008/09, odnosno Nju Orleans Hornetse i Los Anđeles Kliperse tokom sezone 2009/10.

Najbolji učinak imao je u Hornetsima gdje je bio zamjena Krisu Polu.

Razloge zbog kojih se trener Prokoma Tomas Pačešas prije ulaska u decembar na brzinu odrekao Brauna možda leži u broju asistencija koje je brzi plejmejker bilježio u Prokomu, svega 1,8 po utakmici. Braun nije bio u ekipi protiv Kahe Laboral u srijedu uveče, prvog dana decembra, jer bi onda Prokom vjerovatno morao da mu isplati i platu za cio taj mjesec...

Prokom se nalazi u Grupi A Evrolige zajedno sa Partizanom mt:s.

Poslije nekompletnog sedmog kola, tabela izgleda ovako: Makabi 5-1, Žalgiris 4-2, Partizan mt:s 4-3, Himki 3-4, Kaha Laboral 2-5, Prokom 2-5.

U sljedećem kolu, 9. decembra, crno-bijeli gostuju u Tel Avivu, ekipi Makabija, a potom u Pioniru, 15. decembra, očekuju upravo Prokom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC