• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Lebronov "šamar" Kavsima

Lebron Džejms gostovao u Klivlendu prvi put od prelaska u Majami Hit i u pobjedi od 118:90 pružio najbolju partiju sezone.

 Novi Lebronov "šamar" Kavsima Izvor: MONDO

"Kralj" se vratio kući i svom bivšem klubu ubacio 38 poena - uz pet skokova i osam asistencija - od toga 24 u trećoj četvrtini.

Dvejn Vejd (22p, 9sk, 9as) umalo je stigao do "tripl-dabla", a Kavalirsi ostali daleko od trijumfa kojim bi ispunili vjerovatno najveću želju svojih navijača.

Uvrijeđeni i razočarani načinom na koji je Lebron ljetos napustio Klivlend, fanovi Kavsa su mu zviždali, dobacivali uvredljive riječi, a uz to istakli par duhovitih transparenata ("Quitness" i "Play like it's Game 5"), kojima su aludirali na Džejmsovo odustajanje od borbe u petoj utakmici prošlosezonske plej-of serije sa Bostonom.

Ali, šta je sve to vrijedilo, kada je Majami poslije tri četvrtine vodio sa 30 poena razlike i kada se većina igrača Klivlenda tokom utakmice smješkala svom nekadašnjem vođi?

Jedan od rijetkih koji je u potpunosti "odjavio" Lebrona bio je plejmejker Mo Vilijams.

Džejms je poslije utakmice izjavio da gaji duboko poštovanje prema bivšem timu i navijačima.

"Nemam ništa loše da kažem o njima. U sezoni prije nego što su me izabrali na draftu, Kavsi su imali 17 pobjeda. Zajedno smo rasli i dva puta postali najbolji tim NBA u regularnom dijelu sezone. Razumijem frustriranost navijača. I ja sam bio frustriran jer nismo uspjeli da uradimo ono što smo željeli", mislio je na osvajanje titule.

Majami je popravio skor na 12-8, što je trenutno dovoljno za četvrto mjesto na tabeli Istoka, dok je Klivlend (7-11) na diobi osme i devete pozicije sa Torontom.

U noći između četvrtka i petka odigrana je još samo jedna utakmica: Golden Stejt - Finiks 101:107. Monta Elis dao je 38 poena za domaće, a Džejson Ričardson 25 za Sanse.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC