• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uvalin: Uz pomoć navijača, sve je moguće

Uz prisustvo velikog broja navijača, nadaju se u klubu, košarkaši Crvene zvezde pokušaće u subotu (17.00) da ostvare treću pobjedu u NLB ligi ove sezone.

 Uvalin: Uz pomoć navijača, sve je moguće Izvor: MONDO

U goste, crveno-bijelima stiže jaka Cedevita.

Trener Mihajlo Uvalin rekao je u petak da će njegova ekipa na utakmici 11. kola NLB lige pokušati da nastavi sa podizanje forme u Jadranskoj ligi, a uz pomoć navijača mozda i iznenadi jedan od najboljih timova u dosadašnjem toku takmičenja.

"Čeka nas težak meč, protiv veoma iskusne i kvalitetne ekipe. Tu su tri Amerikanca, nekoliko igrača sa evroligaškim iskustvom poput Vedrana Vukušića, Roberta Trohe i Marina Baždarića. Rezervni plej je 38-godišnji Vladimir Krstić", analizirao je Uvalin na konferenciji za novinare po potpisivanju sponzorskog uvora sa kompanijom "Veolia".

"Pokušaćemo da ponovimo igru iz duela sa Cibonom i Hemofarmom... Nema rezultata ako se ne pomučimo. Uz pomoć navijača, koji nam daju krila kada nam ne ide, imamo čemu da se nadamo", dodao je.

Zvezda je u dosadašnjem toku sezone ostvarila samo dve pobjede, nad Cibonom i Hemofarmom, pa je na začelju tabele. U prošlom kolu izgubila je na gostovanju kod Širokog (75:78), iako je, prema riječima Uvalina, to bila njena najbolja partija na strani.

"Zaslužili smo i da pobijedimo Široki, ali smo u odlučujućim trenucima zakazali u organizaciji napada", naveo je Uvalin.

Cedevita je do sada ostvarila šest pobjeda, pa je u grupi od sedam ekipa koje dijele lidersku poziciju na tabeli. Samim tim je i favorit na sutrašnjem meču, ali bek crveno-bijelih Luka Drča ne misli da je Zvezda unaprijed izgubila.

"Zvezda u Pioniru ne može da bude autsajder, a s obzirom da smo konačno kompletirali ekipu očekujem i pobjedu", istakao je Drča, koji se oporavio od neugodne povrede zbog koje je propustio početak sezone.

"Veolia" prepoznala entuzijazam zvezdaša

Novinarima se obratio i generalni menadžer kluba Mirko Pavlović, koji je govorio samo o ugovoru sa novim zvaničnim prevoznikom Zvezde.

"Očigledno je da na Kalemegdanu duvaju neki novi vjetrovi", rekao je Pavlović, ističući značaj sponzorskog ugovora sa "Veolijom".

Igrače i stručni štab od danas će na sve utakmice koje igraju van Beograda, prevoziti autobusi "Veolia transporta". Ugovor o saradnji kojim je "Veolia transport" postala zvanični prevoznik košarkaša KK Crvene zvezde za ovu sezonu potpisali su direktor "Veolia transporta" Kles Gothold i generalni sekretar Crvene zvezde Mirko Pavlović.

"Prepoznali smo entuzijazam ljudi koji trenutno vode Zvezdu i zadovoljstvo nam je što imamo priliku da sarađujemo sa jednim od najtrofejnijih košarkaških klubova u Srbiji. Kao svjetski lider u oblasti saobraćaja imamo veliko iskustvo u saradnji sa uspješnim sportskim kolektivima, tako da je saradnja sa Zvezdom još jedan poslovni izazov", rekao je Gothold, poslije potpisivanja ugovora.

On je istakao da taj ugovor ima i veći značaj, "jer omogućava da se razvije jedan sport koji je donio mnogo radosti građanima Srbije, kao zemlji košarke".

Pavlović je istakao značaj podrške "Veolia transporta" Crvenoj zvezdi, u trenutku izuzetno važnom za taj klub.

Ugovorom se predviđa da će košarkaši i stručni štab KK Crvena zvezda imati na raspolaganju najmoderniju flotu autobusa "Veolia transporta", koji ispunjavaju najviše ekološke i bezbjednosne standarde, navodi se u saopštenju.

"Veolia transport" u Srbiji raspolaže sa 220 autobusa od kojih više od 70 saobraća na međumjesnim linijama, dok u Beogradu saobraća njih 65 na 11 linija javnog gradskog saobraćaja.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC