• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maljković se sastao sa čelnicima KSCG

Direktor košarkaškog saveza Crne Gore Danilo Mitrović potvrdio da se sastao sa Božidarom Maljkovićem.

 Maljković se sastao sa čelnicima KSCG Izvor: MONDO

On međutim nije želio ni da demantuje ni da ozvaniči da je trofejnom treneru ponuđeno selektorsko mjesto.

Nezvanično glavni kandidat za selektora košarkaške reprezentacije Crne Gore, proslavljeni srpski trener Božidar Maljković, boravio je minula dva dana u Podgorici gdje se sastao sa čelnicima crnogorskog saveza.

Nakon sastanka, međutim, informacija da je jedan od najtrofejnijih košarkaških stručnjaka Evrope dobio ponudu KSCG nije ozvaničena. Direktor crnogorskog košarkaškog saveza Danilo Mitrović potvrdio je televiziji "Vijesti" da su se on i predsjednik saveza Veselin Barović sastali u Podgorici sa Maljkovićem, ali ne i da mu je tom prilikom nuđena selektorska funkcija, mada nije ni demantovao da je proslavljeni trener potencijalni nasljednik Duška Vujoševića na klupi "crvenih".

Mitrović je u izjavi za "Vijesti" rekao da je Maljković došao da se vidi sa starim prijateljima i da u ovom trenutku ne može ništa više od toga da kaže.

Podgorička televizija prenela je da je iz više izvora dobila potvrdu da je nekadašnji strateg Jugoplastike, Panatinaikosa, Limoža, Reala, Barselone, Unikahe i Taukeramike zainteresovan da preuzme crnogorsku selekciju.

Maljković je od 2007. godine bez klupskog angažmana, a u karijeri nikada nije vodio neku državnu reprezentaciju, iako su mu selektorske funkcije nudili iz nekadašnjeg jugoslovenskog, španskog i saveza Bosne i Hercegovine.

"Vijesti" su prenijele da će u slučaju negativnog odgovora Maljkovića mjesto selektora crnogorske reprezentacije najvjerovatnije biti ponuđeno Luki Pavićeviću, aktuelnom trener berlinske Albe.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC