• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najljepša rukometašica svijeta je pobijedila Srbiju: Igra za Mađarsku i dala je šest golova!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kažu da je ona među najljepšim aktivnim sportistkinjama.

 Viktorija Lukač najljepša rukometašica svijeta Izvor: Instagram/lukacsviki/printscreen

Svašta se nakupilo u reprezentaciji Srbije. Povrede, umor, izolacija zbog korona virusa,... Djevojke nisu mogle ni da treniraju, igrale su utakmicu protiv Mađarske samo dan nakon Holandije. I poražene su.

Jedna od najboljih igračica Mađarske, djevojka koja je svojim golovima itekako zaslužna za trijumf sjevernih komšinica ujedno je i najljepša rukometašica svijeta!

Riječ je o Viktoriji Lukač, djevojci koja ima 25 godina i koja se u mnogim anketama proglašava za najljepšu djevojku svog sporta. Trenutno nastupa za Đer, nakon što je u karijeri igrala za Spartak iz Budimpešte, Ferencvaroš i Šiofok, gdje je bila na pozajmici.

Ona je od 2014. godine reprezentativka Mađarske, a u pobjedi nad Srbijom je postigla čak šest pogodaka. Bila je drugi najbolji strijelac svog tima, a zanimljivo je i da je imala čak 75% uspješnosti, pošto je šutirala ukupno osam puta ka golu.

Viktorija Lukač igra na poziciji desnog krila i u dosadašnjem toku prvenstva, na prva dva meča, je postigla osam golova za svoju reprezentaciju. Protiv Hrvatske je imala polovičan učinak (2/4), ali je već sada jasno da je jedna od najvećih uzdanica Mađarske na prvenstvu.

I u narednom kolu grupne faze pratićemo igre Viktorije Lukač, jer nam je veoma bitan ishod meča između njene Mađarske i Holandije.

Ukoliko pobijedi Hrvatsku u trećoj rundi, Srbija će u tom meču navijati za Holandiju, kako bi u narednu fazu prenijela maksimalan broj bodova. Ali, malo ćemo navijati i za Viktoriju?

(mondo.rs)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC