• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijedor domaćin starta posljednje etape 15. trke "Beograd - Banjaluka"?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Određivanje rute 15. trke Beograd - Banjaluka ušlo je u završnu fazu, a da bi bila potpuno poznata ostaje da se vidi ko će biti domaćin starta posljednje, četvrte etape.

 Prijedor domaćin starta posljednje etape 15. trke "Beograd - Banjaluka"? Izvor: MONDO/Vedran Ševčul

Biciklisti iz tridesetak zemalja svijeta već tradicionalno će krenuti iz Beograda, a cilj prve etape biće u Šapcu. Zatim će u drugoj vorziti od Obrenovca do Bijeljine. Najveći grad Semberije drugu godinu zaredom biće domaćin, jer će biti i domaćin na startu treće etape koja završava u Vlasenici.

Možda će vas zanimati

U narednih nekoliko dana biće poznat i domaćin starta četvrte etape koja završava spektakularnim krugovima u Banjaluci. S tim u vezi, direktor trke Vladimir Kuvalja boravio je u Prijedoru, gdje je sa gradonačelnikom Daliborom Pavlovićem razgovarao da ovaj grad na zapadu Srpske po prvi put ugosti karavan.

"Imali smo vrlo dobar i otvoren sastanak. Predočili smo ljudima koji vode grad šta je ova trka do sada uradila i koliko benefita donosi, što su oni pažljivo saslušali i u načelu se složili da bi bilo lijepo da se uključe u organizaciju. Lično se nadam takvom raspletu, jer nam je cilj da uključimo što više gradova iz svih krajeva Srpske. Prije tri godine smo se spustili južno od Bijeljine i od tada je Vlasenica naš partner, a sada se nadam da ćemo krenuti i zapadnije od Banjaluke. Srećan sam što je trka postala prepoznatljiva među običnim ljudima, kao i gradovima. Zato uostalom naša priča iz godine u godinu raste", rekao je Kuvalja.

Dolaskom nekih od najboljih ekipa iz Evrope i svijeta poput italijanskog Bardijanija značajno je podiglo interesovanje medija koje je iz godine u godinu veće. Tako je već najavljen dolazak novinarskih ekipa iz Italije i Španije u kojima je biciklizam jedan od najpopularnijih i najpraćenijih sportova. Novinske kuće iz Republike Srpske i Srbije izvještavaju sa trke od prvog do posljednjeg kilometra, a tako će biti i ove godine.

Da podsjetimo, trka počinje 22. aprila prvom etapom, a četvrta je na programu 25. aprila 2021. godine.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC