• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena: Žao mi je, nisam u formi

Najbolja teniserka Srbije saopštila da je teška srca donijela odluku da ne nastupi za FED kup selekciju svoje zemlje.

 Jelena: Žao mi je, nisam u formi Izvor: MONDO

Jelena Janković nije spremna da pomogne FED kup timu Srbije u meču prvog kola Svjetske B grupe protiv Kanade, početkom februara u Novom Sadu.

Ona je izdala saopštenje u kojem navodi da je "odluku donijela teškog srca jer smatra da je velika čast i obaveza svakog sportiste da igra za reprezentaciju svoje zemlje".

"Kao što znate imala sam operaciju oka koja je došla u nezgodno vrijeme za mene, kada su pripreme za sljedeću sezonu u najvećem jeku, tako da nisam imala vremena da sebe dovedem do željene forme. Samim tim došlo je do lošeg rezultata na prvom gren slemu u 2011. godini i velikog razočarenja sa moje strane. Svjesna sam da u ovom trenutku treba da dovršim svoje pripreme da bih mogla da pružim svoj maksimum na sljedećem nastupu za FED kup reprezentaciju. Iz istih razloga nisam prijavila učešće ni na turniru koji slijedi odmah nakon meča sa Kanadom", napisala je Janković na svom sajtu.

Ona je dodala da vjeruje u mladi tim Srbije i da će, ukoliko bude u prilici, biti sa ekipom u Novom Sadu.

"Raduje me dolazak mlađih igračica u FED kup tim Srbije prevođenih Bojanom Jovanovski, Aleksandrom Krunić i Tamarom Čurović. Ana Jovanović je iskusna reprezentativka, tako da se nadam da će one dati svoj doprinos našoj reprezentaciji i uspjeti da ostvare pobjedu nad Kanadom. Želim im puno sreće i uspjeha i nadam se da ću im se pridružiti već u narednom meču reprezentacije. Ukoliko mi se forma u narednih nedjelju dana poboljša ja ću se svakako pridružiti timu Srbije u meču protiv Kanade, ali u svakom slučaju biću svim srcem uz naš tim", stoji u saopštenju koji je potpisala Jelena Janković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC