• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole slavio kao u Srbiji

Đoković proslavio trijumf u Melburnu uz tradicionalnu srpsku, živu muziku. Uspjeh najboljem teniseru Srbije čestitale kolege, neki i tokom meča.

 Nole slavio kao u Srbiji Izvor: MONDO

Novak Đoković je pokorio Australiju u nedelju! Uspjeh najboljeg srpskog tenisera i najuspješnijeg na prostorima bivše Jugoslavije znali su svi da proslave.

Slavlje su organizovali u Beogradu roditelji Novaka Đokovića ispred restorana "Novak", ali je slavio i najbolji srpski teniser u Melburnu. On je zahvaljujući momcima iz Srbije koji žive u Australiji organizovao svojevrsnu žurku na tradicionalan način uz živu domaću muziku, koja je trajala do jutarnjih sati i na kojoj su se dobro proveli svi iz njegovog stručnog štaba, ali i drugi gosti. I sve to u svlačionici.

"Izgubio sam glas, jer se mnogo pjevalo. Bilo je veoma neobično, jer se nikada ranije nije dogodilo da neki teniser dovede muzičare u svlačionicu", rekao je Đoković, koji je uspjeh proslavio sa organizatorima turnira i sponzorima.

Za Noleta je napravljeno i tradicionalno fotografisanje sa trofejom, kojem su prisustvovali brojni novinari, koji su željeli da ovekovječe taj trenutak.

Đokoviću su upućene mnoge čestitke iz Srbije, kako od zvaničnika Srbije tako i od kolega tenisera, koji su na društvenoj mreži Twitter ostavljali poruke još tokom finalnog meča.

Njemica Andrea Petković je na maternjem jeziku napisala: "Nole, bravo majstore, car si". Janko Tipsarević je već nakon osvojenog prvog seta prokomentarisao da "nikada nije Novaka vidio tako fokusiranog", a trijumf je čestitao i Dušan Vemić: "Kakva igra Đokovića. Podigao je igru na potpuno viši nivo. Bravo šampione, idemooo". Patrik Mekinro bio je kratak i jasan: "Novak je zasluženo došao do titule nakon što je potpuno nadigrao Mareja".

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC