• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizan i Mladost za prestiž

U srijedu uveče u Beogradu vaterpolo utakmica za uživanje - dvije najtrofejnije evropske ekipe sastaju se u posljednjem kolu grupne faze Evrolige.

 VATERPOLO: Partizan i Mladost za prestiž Izvor: MONDO

Partizan i Mladost su već obezbijedili prolaz u četvrtfinale Evrolige tako da meč u srijedu (18h) neće značiti ništa sa takmičarskog aspekta. Ali, sa sportskog - uvijek da. Mladost će prvi dio završiti kao prva, a Partizan drugi, bez obzira na ishod meča.

Zagrebački "žapci", koje ove sezone u bazenu predvodi kapiten srpske reprezentacije Vanja Udovičić, nadigrali su crno-bijele u 1. kolu grupne faze Evrolige (10:8). Sada ekipa sa Banjice želi revanš.

Trener Partizana Igor Milanović zbog ličnih obaveza nije mogao da izađe pred novinare, ali je pomoćni trener Uroš Stevanović objasnio ciljeve ekipe.

"Utakmica nema rezultatski značaj, pošto su se oba tima plasirala u četvrtfinalnu fazu, ali je daleko od revijalnog karaktera Tražićemo u srijedu povratak igre i atmosfere od prošle sezone. Meč je važan jer je i uvod u drugu, važniju fazu Evrolige", rekao je on.

Stevanović je dodao i da je pripreme ekipe malo omela povreda Nikole Rađena.

Golman Slobodan Soro rekao je da tim Partizana želi da pokaže da je bolji od velikog rivala.

"Utakmica je veoma važna, jer hoćemo da pokušamo da dokažemo da smo ipak bolji od Mladosti i da je poraz u prvom kolu bio samo loš dan. Partizanu je svaka utakmica u Evroligi bitna, ne dijelim ih na važne i nevažne i očekujem kvalitetan meč", rekao je Soro, koji je u meču Srbije protiv Španije u Svjetskoj ligi pokazao da je u odličnoj formi.

Mladost će u Beograd doći oslabljena, odnosno bez Vanje Udovičića, koji je zadobio neugodnu povredu u meču 3. kola Svjetske lige između Srbije i Španije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC