• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Krunić i Moreno na startu

Srbiju će u singlu na Fed kup meč protiv Kanade predstavljati Aleksandra Krunić i Bojana Jovanovski. U dublu igraju Tamara Čurović i Ana Jovanović.

 FED KUP: Krunić i Moreno na startu Izvor: MONDO

Teniski susret Srbije i Kanade u Fed kupu počeće duelom Aleksandre Krunić i Rebeke Marino u subotu u Spensu, odlučeno je žrijebom u Novom Sadu.

Drugi meč dana igraće Bojana Jovanovski i Aleksandra Voznijak. Susret Srbije i Kanade počeće u 15 časova.

U nedelju od 14 časova igraće Jovanovski i Marino, a onda Krunić i Voznijak. Na kraju takmičenja Tamara Čurović i Ana Jovanović sastaće se u dublu sa Šeron Fičman i Mari-Iv Peletije.

"Žrijeb je za nas bio formalnost, jer od njega nismo ništa posebno očekivali. Svejedno nam je bilo koja će igračica kada igrati. Naporno smo radili i mislim da smo uspjeli da se dobro pripremimo za predstojeće mečeve", rekao je Vraneš.

On je dodao da dubl nije konačno određen i da je trenutni sastav samo jedna od kombinacija. Prema pravilima Fed kupa, selektori reprezentacija imaju mogućnost da deset minuta nakon posljednjeg singl meča promijene najavljenu kombinaciju za dubl.

Najbolje rangirana igračica u srpskoj reprezentaciji Bojana Jovanovski izjavila je da je željela da igra druga, jer ne voli prva da izlazi na teren.

"Aleksandru Voznijak dugo nisam gledala, jer je bila povrijeđena, ali znam šta mogu da očekujem na terenu. Nemam neku posebnu taktiku za nju, ali ću pokušati da nametnem što jači tempo i svoju igru", rekla je Bojana Jovanovski.

Selektor Kanade Silvan Bruno nije iznenađen odlukom kolege iz protivničkog tabora. On je rekao da se nadao da će se Vraneš opredijeliti za Aleksandru Krunić, a ne iskusnu Anu Jovanović, jer u posljednje vrijeme igra dobro i u boljoj je formi.

"Prednost može da nam bude to što smo pobijedili u posljednjih 10 mečeva u Fed kupu, a ekipa ima jak timski duh i dobru atmosferu. Ne želim, međutim, da prognoziram ishod", rekao je Bruno.

Prvi reket Kanade Rebeka Marino u meču protiv Srbije će debitovati za Fed kup reprezentaciju.

"BIće to moj prvi meč za nacionalni tim i zbog toga osjećam određenu tremu i pritisak, ali me to samo dodatno motiviše", rekla je Marino.

Duel Srbija-Kanada igra se u okviru prvog kola Svjetske B grupe, a Srbija će igrati bez pomoći najboljih teniserki Jelene Janković i Ane Ivanović.

(MONDO, foto: TSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC