• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hvala ti, Ćivša brate! Novakova dirljiva poruka Viktoru penzioneru

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je na dirljiv način čestitao Viktoru Troickom na impresivnoj karijeri, a sada kada je u penziji - jedino Zvezda i Partizan ostaju tačka oko koje se teniski asovi spore!

 novak đoković oproštajna poruka viktor troicki Izvor: MNPRESS

Srpski teniser Viktor Troicki je i zvanično završio impresivnu igračku karijeru. Htio je da se oprosti na Vimbldonu, ali je poražen u kvalifikacijama i tu je bio kraj. Poslije 15 godina profesionalnog bavljenja tenisom, ostaviće reket sa strane!

Posvetiće se porodičnim obavezama, ali će ostati u tenisu pošto je već neko vrijeme selektor Dejvis kup reprezentacije i biće sa Novakom Đokovićem na Olimpijskim igrama.

Troicki i Đoković su imali fantastičan odnos, znaju se od detinjstva i zajedno su prošli lijepe i manje lijepe trenutke, a možda najljepši zajednički desio se 2010. godine kada je Srbija osvojila Dejvis kup protiv Francuske.

Upravo je Troicki donio ključni poen Srbiji, uslijedilo je kolektivno šišanje, a Novak Đoković se upravo tog lepog trenutka podsetio u poruci objavljenoj povodom Viktorove "penzije".

Izvor: MNPRESS

"Moj drug. Saborac. Bitan deo mog odrastanja i istorije na teniskoj sceni. Zajedno smo podigli najveći timski pehar. Zajedno smo slavili pobjede i tugovali zbog teških poraza. Oboje roditelji, oboje u tim godinama kada se otvaraju nova poglavlja", napisao je Đoković i dodao:

"Kraj sjajne karijere, ali i veliki početak umnožavanja tog dragocjenog igračkog iskustva kroz selektorsku ulogu, kroz prenošenje znanja novim šampionima...hvala Ćivša! Srećno!".

Ono što je zanimljivo jeste da su se Viktor Troicki i Novak Đoković fantastično slagali, kako na terenu kada su odlično funkcionisali kao dubl, tako i van terena pošto su se često družili i prošli mnogo toga u životu.

Jedina stvar oko koje su se sporili su Crvena zvezda i Partizan - Novak je za crveno-bijele, a Viktor za crno-bijele i znali su da nas iznenade i da zajedno posjete derbije.

"Navijam za Zvezdu ceo život, ali to ne znači da mrzim Partizan. Navijam i za crno-bijele svim mečevima osim protiv Zvezde. Trenirao sam u Partizanu", pričao je Novak Đoković na košarkaškom derbiju 2015. godine dok je pored njega navijao Viktor Troicki.

Podsjetite se kako je to izgledalo!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC