• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATLETIKA: Nacionalni rekord Mihaila Dudaša

Mihail Dudaš u sedmoboju postavio novi srpski rekord. Ivana Španović se oprobala u disciplini 60 metara prepone i...pobijedila!

 ATLETIKA: Nacionalni rekord Mihaila Dudaša Izvor: MONDO

Na atletskim takmičenjima ovog vikenda zabilježena su dva nacionalna rekorda i to juniorski na 60 metara prepone u vlasništvu Ivane Petković, članice Mladost Zemun i seniorski Mihaila Dudaša, AK Vojvodina u sedmoboju u dvorani.

Mihail Dudaš je nadmašio svoj najbolji rezultat u sedmoboju i od danas novi državni rekord iznosi 5867 bodova (do sada je iznosio 5709 bodova).

Drugog dana takmičenja u Budimpešti Dudaš je ostvario sljedeće rezultate: 60m prepone - 8,24s; skok motkom - 4.70m; 1000m 2:45.55; i tako osvojio 5867 bodova.

Prvo takmičenje ove godine imala je Ivana Španović. Španović se oprobala na 60m prepone i pobjedom u Budimpešti pokazala da je, osim skoka u dalj, odlična i u ovoj dsdicplini. Svoju prvu trku na 60m prepone istrčala je za 8.70 sekundi.

Marina Munćan je na mitingu u Americi pobjedu ostvarila na 1500m rezultatom 4:45,54.

Biljana Topić je danas trebalo da skače prvi put od 2009. godine, ali miting u Atini nije održan zbog nedostatka sredstava da se hala zagrije za takmičenje.

Miting je odložen za naredni vikend, ali će u toku nedelje biti poznato da li će se i biti održan. Ukoliko, miting u Atini bude odložen Biljana će troskok skakati 13. januara na mitingu u Budimpešti.

(MONDO/ASS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC