• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Nadam se da ću se popraviti

Junakinja pobjede Srbije nad kanadskim dublom, Aleksandra Krunić nada se da će popraviti igru do sljedećeg duela u Fed kupu.

 Krunić: Nadam se da ću se popraviti Izvor: MONDO

Srpska teniserka Bojana Jovanovski rekla je poslije pobede nad Kanadom od 3:2, u prvom kolu Svjetske B grupe Fed kupa, da je njenom timu mjesto u elitnom takmičenju.

"Presrećna sam, ne mogu da vjerujem da smo pobijedile. Aleksandra je fenomenalno odigrala dubl, ovo je veliko iskustvo za nju. Nije joj bilo lako da odigra, pogotovo poslije poraza u singlu", rekla je Jovanovski.

Baš kao što je Jelena Janković prije četiri godine, nakon što je uspjela da Srbiju izvede iz Evroafričke zone, pozvala Anu Ivanović "na zajednički ručak", i Bojana je ovoga puta izrazila nadu da će u aprilu Srbija nastupati u najjačem sastavu.

"Pozitivno očekujem sljedeći meč. Nadamo se najboljem. Nadam se da će nam se priključiti Jelena Janković i Ana Ivanović. Nama nije mjesto u ovoj grupi Fed kupa, zaslužujemo mjesto u Svjetskoj grupi", dodala je ona.

Mlada teniserka Aleksandra Krunić rekla je da se nada da će popraviti igru do sljedećeg duela u Fed kupu. Tada će već postati i punoljetna!

"Željela sam da pobijedim, u subotu sam imala priliku da igram kao druga igračica u reprezentaciji i drago mi je što je ovo odlučujući poen. Da nije bilo Bojane i publike ovo bi bilo nemoguće. Nadam se da ću se popraviti do sljedećeg Fed kupa", rekla je nova mezimica nacije.

Selektor Srbije Dejan Vraneš rekao je da su reprezentativke uspjele da se izbore sa velikim pritiskom i omoguće igranje u baražu za povratak u Svjetsku grupu.

"Pao mi je kamen sa srca, pri samoj pomisli da ćemo ponovo da izgubimo meč u dublu... U stvari, pala mi je planina sa srca. Čestitam djevojkama, uspjele su da izdrže veliki pritisak i razbiju maler dublova i igraće baraž za povratak u Svjetsku grupu. Ovo je veliki rezultat i uspjeh cijele ekipe", rekao je Vraneš, zahvalio se Teniskom savezu Srbije i Novom Sadu.

Srbija će igrati u baražu za plasman u Svjetsku grupu, protiv jedne od poraženih ekipa iz prvog kola Svjetske A grupe - Australije, Slovačke, Francuske ili SAD.

Vraneš je rekao da nije vrijeme da se priča o žrijebu, ali da bi, iako je neugodan protivnik, Srbija mogla "da vrati" Slovačkoj za prethodna dva poraza.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC