• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Tri igrača bojkotuju Rađu

Damir Doborac, Muhamed Toromanović i Mirsad Terzić više ne žele da igraju za rukometnu reprezentaciju BiH dok je na klupi Vojislav Rađa.

 RUKOMET: Tri igrača bojkotuju Rađu Izvor: MONDO

Trojica rukometaša napustila su reprezentaciju jer ih selektor nije pozvao na prijateljsku utakmicu protiv Srbije, piše „Press RS“.

Terzić je svoju odluku i napuštanju reprezentacije saopštio direktoru Sanjaninu Maglajliji, ali nije želio da objašnjava svoj potez novinarima.

„Ne želim da razgovaram o reprezentaciji. Kada budu neka druga vremena i drugi ljudi, onda ću govoriti“, rekao je Terzić.

Selektor BiH Vojislav Rađa precrtao je Doborca, Toromanovića i Terzića sa spiska za ovaj meč jer su uoči utakmice sa Makedonijom u jednoj sarajevskoj kafani „zaglavili do pet ujutro, a zbog njihove odluke da napuste nacionalni tim se ne uzbuđuje mnogo.

„Svako ima pravo izbora. Doborac, Toromanović i Terzić ne žele da igraju u reprezentaciji dok sam ja selektor, ali to je njihov problem. Ogriješili su se o disciplinu ekipe, zbog čega ih nisam zvao za prethodni prijateljski meč. Bez dozvole su noć uoči utakmice sa Makedonijom u jednoj sarajevskoj kafani ostali do pet ujutro. To nisam htio, ali ni mogao da tolerišem“, objasnio je Rađa.

U izjavi za „Press RS“ Rađa je naveo još neke primjere krđenja discipline o kojima se do sada ćutalo.

„Znam da su se nakon baraž duela u Mađarskoj dešavale nevjerovatne stvari. Tako je jedan reprezentativac uhapšen jer je pravio probleme u diskoteci. Sve se to skrivalo, ali krajnje je vrijeme da takve stvari spriječimo“, istakao je Rađa.

Reprezentacija BiH nastaviće kvalifikacije za EP 2012. u Srbiji 9. marta utakmicom protiv Estonije u gostima. Revanš meč igra se samo tri dan akasnije u Visokom.

Na širem spisku Vojislava Rađe za ovaj meč nalazi se 27 igrača: Enid Tahirović (Gepingen), Danijel Šarić (Barselona), Nebojša Grahovac (Šamberi), Adnan Šabanović (Sloga Doboj), Benjamin Burić (Izviđač), Vukašin Stojanović (Aragon Saragosa), Amir Čakić (Bosna BH Gas), Mirko Mikić (Borac m:tel), Adnan Jaškić (Croatia Osiguranje), Deni Velić (Nekse Našice), Faruk Vražalić (Bosna BH Gas), Damir Delić (Goražde), Nikola Prce (Alser Puerto Segunto), Marinko Kelečević (Ferencvaroš), Ante Kukrika (Esperans), Igor Mandić (Prijedor), Edin Bašić (Šamberi), Adnan Harmandić (Veclar), Srđan Trivundža (Crvena zvezda), Nikola Dokić (Sloga Doboj), Ivan Karačić (Borac m:tel), Marko Panić (Borac m:tel), Saša Đukić (Alser Puerto Segunto), Kosta Savić (Bosna BH Gas), Senjamin Burić (Izviđač), Vladislav Veselinov (Kristijanštad) i Vladimir Vranješ (Borac m:tel).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC