• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emotivni srpski veslač u suzama uživo: Snimak o kojem se priča - prošli pakao u Tokiju, slomio se poslije finala (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Martin Mačković zaplakao prilikom davanja izjave nakon što je sa Milošem Vasićem osvojio peto mjesto na Olimpijskim igrama u disciplini dvojac bez kormilara.

 marin mačković zaplakao tokom davanja izjave Izvor: RTS / Printscreen

Srpski veslači Miloš Vasić i Martin Mačković ostvarili su veliki uspjeh na Olimpijskim igrama, zauzevši peto mjesto u finalnoj trci u Tokiju.

Ovaj podvig je bio utoliko veći jer je Vasić 14 dana neposredno pred početak takmičenja morao da bude u karantinu zbog korona virusa, a Mačkoviću je njihov rezultat na kraju teško pao, pa je zbog svega i - zaplakao.

Možda će vas zanimati

Naime, Vasić je po dolasku u Tokio bio pozitivan na korona virus, pa srpski dvojac bez kormilara nije mogao da zajedno trenira pred najvažnije takmičenje u posljednjih pet godina.

Mačkoviću je na kraju teško palo što su on i Vasić završili na "tek" petom mjestu, nadajući se osvajanju medalje, ali poslije svih nedaća koje su imali, ovo je bio izvanredan uspjeh.

"Krenuli smo da radimo sa novim trenerom Nikolom Stojićem i sve nam je bilo savršeno. Imali smo ogromnu podršku i ministarstva i Olimpijskog komiteta, stvarno smo im zahvalni na tome. Sve je išlo super, ja sam uživao u tome, vjerovali smo i radili svaki dan, imali isti cilj svaki dan. Bilo je mnogo teško kad smo saznali da Miloš ima koronu, ali nismo se predali...", pričao je Mačković i potom ostao bez teksta.

Vasić se "ubacio", ali Mačković više nije mogao da izdrži pred kamerama. Pošle su mu suze i potom je otišao iz kadra.

"Sport je surov i njemu je najteže. Prvi put je na Olimpijskim igrama, ali u sportu moraš da se nosiš i sa time", rekao je Vasić na konstataciju novinara da je Mačkoviću trenutno teško.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC