• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak za bronzu igra protiv njega: Poslije teškog poraza u Tokiju, Đoković se sjeća još težeg - tada je diskvalifikovan

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković će ipak morati da igra meč za bronzu, a rival će ga podsjetiti na ženu i događaj koji ga je koštao borbe za jedan grend slem trofej...

 Novak-Djokovic-mec-za-bronzu-protiv-Karenja-Buste-diskvalifikovan-sa-US-opena Izvor: Profimedia

Novak Đoković je ispao iz trke za osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju nakon šokantnog poraza u polufinalu od Aleksandera Zvereva.

Ipak, to nije kraj takmičenja u singlu za Novaka, koji će protiv Pabla Karenja Buste igrati za svoju drugu bronzanu medalju u karijeri, čovjeka kojeg smo prošle godine na US openu dobro upamtili.

Đoković će u meču za treće mjesto u Tokiju igrati protiv momka protiv kojeg mu se desio možda i najveći šok u karijeri - diskvalifikacija sa US opena prošle godine!

Upravo je protiv pomenutog Španca igrao Novak u 4. kolu US opena 2020. kada je pogodio lopticom tenisku sudiju i potom zbog toga bio izbačen sa turnira u Njujorku.

Novak je tada doživio ozbiljan udarac na mentalnom planu, a slično se dogodilo i ovog petka u Tokiju. Đoković je urlao na svoj tim ne bi li izbacio svu tenziju iz sebe, ali ni to nije pomoglo.

Izvor: Profimedia

Zverev ga je pobijedio i potom mu se izvinjavao zbog toga, čime je napravio šmekerski potez, ali slaba će to biti utjeha Đokoviću. Novak će igrati protiv Pabla Karenja Buste za bronzu, nakon što je Španac izgubio od Karena Hačanova u polufinalu.

Hačanov je slavio 6:3, 6:3, a Karenjo Busta će se nadati novom iznenađenju nakon Novakovog teškog poraza. Đoković je Karenja Bustu pobijedio u četiri od pet međusobnih duela, posljednji put u četvrtfinalu Rolan Garosa prošle godine, a jedini put je Španac slavio kada je Srbin bio diskvalifikovan...

Utjeha bi mogla da bude makar malo pronađena u miks dublu, gdje će Novak uz Ninu Stojanović pokušati da se plasira u finale u meču protiv ruske kombinacije Aslan Karacev - Elena Vesnina.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC