• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija sa Pala ide u odbranu evropskog zlata: Ovo nam je srećno i talično mjesto!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Srbiji su uvijek visoke ambicije kada su u pitanju velika takmičenja. Aktuelni smo šampioni i uvijek je teže odbraniti medalju nego osvojiti prvi put", rekao je kapiten srpske reprezentacije Nemanja Petrić,

 reprezentacija srbije odbojka pripreme pale Izvor: Maja Krsmanović Brčkalo/Srna

Odbojkaška reprezentacija Srbije odradila je bazične pripreme na Palama za predstojeće Evropsko prvenstvo na kojem će braniti titulu.

Reprezentativaci Srbije, njih 25, predvođeni selektorom Slobodanom Kovačem proteklih 14 dana radili su naporno u Sportsko-poslovnom centru "Peki".

Možda će vas zanimati

Kovač je rekao Srni da su se srpski odbojkaši već četvrti put na Palama pripremali za velika takmičenja, jer su ovdje odlični uslovi i domaćini im daju veliku podršku i ogromnu pozitivnu energiju da naprave što bolji rezultat.

On ističe da su Pale srećno i talično mjesto odakle nose fantastične utiske i sjećanja.

"Maksimalno smo iskoristili odlične uslove za fizičke pripreme. Radili smo požrtovano i efikasno kako bi napravili bazu u fizičkom i tehničkom smislu. Kombinovali smo rad u teretani, trčanje na stadionu i rad sa loptom u dvorani", naveo je Kovač.

On je istakao da je važno da igrači u takmičenje uđu što spremniji i zdraviji, jer kada je ekipa kompletna onda se može očekivati medalja, što je Srbiji uvijek i cilj.

Kapiten Nemanja Petrić rekao je da se svi reprezentativci Srbije na Palama osjećaju kao domaći, jer godinama dolaze na pripreme i uvijek se rado vraćaju.

"Srbiji su uvijek visoke ambicije kada su u pitanju velika takmičenja. Aktuelni smo šampioni i uvijek je teže odbraniti medalju nego osvojiti prvi put", rekao je Petrić za Srnu.

Izvor: Maja Krsmanović Brčkalo/Srna

Reprezentativac Srbije Dražen Luburić izrazio je zadovoljstvo gostoprimstvom na Palama, navodeći da su na raspolaganju imali dvoranu 24 časa, što im mnogo znači jer nisu morali ograničavati treninge, dodavši da će ovdje i dalje dolaziti.

Odbojkaš Uroš Kovačević istakao je da reprezentacija Srbija ima kvalitet da odbrani titulu, te da su pripreme na Palama bile naporne i teške i da su radili na kondiciji.

Reprezentacija Srbije otputovala je juče za Beograd gdje će nastaviti pripreme, te odigrati prijateljske utakmice pred Evropsko prvenstvo koje će biti odigrano od 1. do 19. septembra u Poljskoj, Češkoj, Finskoj i Estoniji.

Prvi meč "A" grupi u Krakovu odbojkaši Srbije odigraće protiv Belgije, 2. septembra.

(Srna/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC