• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović: Ne treba mi trener

Srpska teniserka odlučila da u narednom periodu radi samo sa sparing partnerom i kondicionim trenerom Marijom Lojanicom.

 Ana Ivanović: Ne treba mi trener Izvor: MONDO

Ana Ivanović započinje takmičenje na turniru u Dubaiju bez trenera. Ona je prekinula kratkotrajnu saradnju sa portugalskim stručnjakom Antoniom van Gričenom i namjerava da ostane "slobodna" po tom pitanju bar još neko vrijeme.

"Lijepo je kada imate neku vrstu plana i taktike onog trenutka kada izađete na teren, ali isto tako osjećam da ako igram dobro, bez obzira na stil protivnice, mogu da pobijedim. Baš zato nisam toliko okupirana taktičkim zamislima", prenijeli su domaći mediji izjavu Ane Ivanović.

Ona je u Dubai otišla u pratnji sparing partnera i kondicionog trenera Marije Lojanice i priznala da joj prija što joj je tim malobrojan.

"Ponekada previše obraćam pažnju na tehniku, toliko da zaboravim šta stvarno radim. Ja sam osoba koja previše analizira i previše razmišlja o svemu, tako da kada mi daš jednu temu, ja razmišljam o gomili tema. Zato sam odlučila da se malo odmorim. Imam sparing partnera, ne tražim trenera, pa ćemo vidjeti kako ide", rekla je Ana.

Ona je napomenula da zna koji su joj ciljevi i da će nastaviti naporno da radi.

"Neću tražiti bilo koga, već ću putovati i raditi sama. Vidjeću dokle će to da me odvede. Za sebe mislim da vrijedno radim, a mislim da vam je neko potrebniji u 14. godini, kada tek postavljate sistem treninga i rutinu, i kada vam je važno da vas neko tjera da vježbate još više. Ja sam to odavno prošla, i sada sam u fazi kada jasno znam koji su mi ciljevi. Svjesna sam da me čeka naporan rad, i ne treba mi neko ko će svaki dan to isto da mi govori. Znam to i sama", izjavila je reprezentativka Srbije.

Ana je u karijeri sarađivala sa devetoricom trenera - od Dejana Vraneša u juniroskim danima, preko Erika van Harpena, Zoltana Kuharskog, Dejvida Tejlora, Svena Grenefelda, Krega Kardona, Darena Kejhila, Hajnca Gintarda do Portugalca Antonija van Gričena, sa kojim je sarađivala od decembra do prije neki dan.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC