• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSS: Ana je bila uredno pozvana za Fed kup

Teniski savez Srbije negirao tvrdnje menadžera Ane Ivanović da ona nije bila pozvana da igra protiv Kanade u Fed kupu.

 TSS: Ana je bila uredno pozvana za Fed kup Izvor: MONDO

Ženska srpska teniska reprezentacija je, bez Jelene Janković i Ane Ivanović, uspjela je da pobijedi Kanadu u prvom kolu Svjetske B grupe Fed kupa.

Iako je posao urađen kako treba, zahvaljujući prije svega Bojani Jovanovski i Aleksandri Krunić, još se "vuku repovi" u vezi sa mečom sa Kanadom.

Reagujući na izjavu direktora DH Menadžmenta Gavina Versija, koji je ujedno i Anin menadžer, Teniski savez Srbije je saopštio da nisu tačni njegovi navodi da na adresu srpske teniserke nikada nije stigao zvaničan dopis da igra za reprezentaciju protiv Kanade.

"Selektor Fed kup tima Srbije Dejan Vraneš uputio je poziv putem e-maila Ani Ivanović za duel sa selekcijom Kanade (kao što je to uobičajeno radio i prilikom ranijih poziva za reprezentaciju) u okviru prvog kola Svjetske B grupe na dan 17. decembra 2010. godine u 13:26 časova, kao i svim ostalim srpskim reprezentativkama koje je imao u vidu za ovaj meč. Isti e-mail, koji je 17. decembra 2010. godine poslat na adresu Ivanovićeve, proslijeđen je i DH Menadžmentu, preciznije na adresu Gavina Versija koji je Anin lični dugogodišnji menadžer. E-mail je na adresu gospodina Versija poslat 06. januara u 12:19 časova (engleska verzija, ali je i proslijeđen mejl koji je na srpskom poslat Ivanovićevoj)", saopštio je TSS.

Savez ističe da o tome ima dokaze i faksimile.

U saopštenju se podsjeća da je dan poslije žrijeba za plej-of meč za plasman u Svjetsku A grupu, koji će biti odigran 16. i 17. aprila protiv Slovačke, Vraneš pozvao sve igračice koje računa za taj duel. To su: Jelena Janković, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Aleksandra Krunić, Ana Jovanović i Tamara Čurović.

"Poziv za susret sa Slovačkom igračicama sam poslao 10. februara, dan nakon žrijeba. Pozitivan odgovor sam dobio odmah od Jankovićeve, Jovanovski, Krunić, Jovanović i Čurović. Sada je stigao i pozitivan odgovor od Ivanović, tako da smo za gostovanje u Slovačkoj kompletni, u najjačem sastavu, samo je važno da sve igračice budu zdrave i moćićemo da se najjačim snagama suprotstavimo Slovačkoj, a vjerujem i osvetimo za prethodne poraze koje smo imali od ovog protivnika. Ulog je ponovo veliki, plasman u Svjetsku A grupu za 2012. godinu", izjavio je Vraneš.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC