• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DUBAI: Ispala Bojana, za njom i Ana

Već u prvom kolu turnira u Dubaiju, dvije srpske teniserke završile takmičenje. Bojana i Ana poražene...

 DUBAI: Ispala Bojana, za njom i Ana Izvor: MONDO

Sve je po starom, što se tiče Ane Ivanović. Tek što je objelodanila da joj trener nije potreban(!), nekada najbolja teniserka svijeta doživjela je još jedan debakl.

Već u prvom kolu turnira u Dubaiju eliminisana je od Švajcarkinje Pati Šnider, iako je imala vođstvo od 1:0 u setovima i vodila 3:1 u drugom...Na kraju je bilo 2:1 za Šnider (4:6, 7:6, 6:2), čime je švajcarska teniserka izjednačila međusobni skor sa Anom na 5:5.

Ana, trenutno 19. igračica svijeta, imala je kontrolu igre u prvom setu i poslije 4:4, uzela servis protivnici, a zatim servirala za dobijanje prvog seta.

Srpska teniserka je odlično počela i drugi set. Povela je 3:1, a onda stala. Šnider, koja ima 32 godine i koja je prije četiri godine bila među TOP 10 teniserki svijeta, vratila se u meč i najprije izjednačila na 3:3, potom povela 6:5 i imala dvije brejk lopte (bilo je 15:40 za Švajcarkinju na Anin servis).

Taj-brejk Šnider, sada 44. igračica svijeta, odigrala je i lako ga dobila (bilo je 4:1 za nju, potom 5:2, pa 7:2).

Potpuni raspad sistema u Aninoj igri u trećem setu. Pati Šnider je odmah napravila brejk, povela 2:0 i potom rutinski privela meč kraju.



Bojana Jovanovski se na startu turnira u Dubaiju namjerila na Belgijanku Janinu Vikmajer, koja je od nje bolje rangirana za tridesetak mjesta na WTA listi.

Rezultat je bio 2:1 za Vikmajer (7:5, 3:6, 6:2).

Dobro se držala Bojana u prvom setu, imala i nekoliko brejkova, ali je dvije godine starija Belgijanka uspjela da se vrati u igru i dobije prvi set. Srpska teniserka uzvratila u drugom setu, ali je potpuno podbacila u odlučujućem.

Na turniru u Dubaiju igra i Jelena Janković, koja startuje od 2. kola protiv Šanel Šipers iz Južne Afrike.

Takmičenje je već u prvom kolu završila i Jelena Dokić (izgubila glatko od Flavije Penete 2:6, 2:6), dok je njemačka teniserka srpskog porijekla Andrea Petković prošla dalje poslije velike borbe sa zemljakinjom Anželik Kerber.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC