• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović sprema Ol-star vikend u Beogradu! Bogdan obećao iznenađenja: U kontaktu sam sa nekim igračima

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bogdan Bogdanović je najavio spektakl tokom svog kampa predstojećeg vikenda

 u beogradu kamp bogdana bogdanovića Izvor: MN PRESS

Osmijeh na licu, veliki entuzijazam i želja da sve ponovo protekne savršeno. Tako je u kratkim crtama izgledao Bogdan Bogdanović kada se pojavio pred medijima u prostorijama "Dinamika".

Srpski košarkaš i član Atlante je predstavio svoj besplatni kamp koji će se održati od 27. do 29. avgusta na Kalemegdanu i u klubu "Dinamik".

Možda će vas zanimati

Pored njega je bilo i troje djece, djevojka Iva i dva dječaka Vasilije i Ilija koji su mu zadali i određene izazove koje je završio bez mnogo problema.

"Ljubav je ista i to se nije promijenilo. Razlika je što sam sad u drugoj ulozi. Neki trener, učitelj a mogu i da se igram sa njima. Zanimljivo je gledati iz ove perspektive", počeo je Bogdan.

Najavio je spektakl tokom narednog vikenda.

"Poenta je da svi uživaju i da imaju lijepa sjećanja. Moja vizija je da ne treba predugo da traje. Gledao sam na to kao na Ol-star vikend. Neka takmičarska varijanta i velika scena za njih da se pokažu pred publikom. Kod nekih se odmah vidi taj žar, posebno u takmičarskim dijelovima kampa. Pokazuju karakter, želju. Ima par njih koji mogu da imaju dobar dan protiv mene, ali su daleko još. Glavna stvar je ta ljubav prema tome, kasnije nastaje takmičarski duh, a tu je i prijateljstvo kao važan faktor. Oni koji su ranije bili se i dalje druže."

Pogledajte kako je konferencija izgledala:

Pred pitanja predstavnika medija djeca su ga pitala o tome kako uspijeva da bude stalno spreman i koji su njegovi ciljevi i snovi.

"Pričamo o tome svake godine na kampu. Radna etika je ključ uspjeha i o tome pričamo na sastancima. Mladi ljudi misle da je lako, ali ima mnogo njih koji hoće da budu u tom rosteru od 12 igrača. Ništa ne smije da se uzme zdravo za gotovo. Moraju da budu strpljivi, da vjeruju u sebe. Tačno je da na terenu imaš saigrače, ali si u isto vrijeme sam i moraš da budeš spreman u glavi."

Nastavio je u istom dahu.

"Potrebno je da imaš velike i male snove, ljestvica uspjeha postoji. Motivacija vama je sada ulazak u Jedinstvenu ligu. Meni je cilj plej-of. Drugi je to nivo, daš tri trojke, protivnik pogodi isto toliko, ne možeš da napraviš razliku. To mi je trenutni motiv. Nekada moraš da se najedeš zemlje kada padneš, ali motiv je tu."

Zatim je došao na red na novinarska pitanja gdje je fokus bio predstojeći besplatni kamp. Neposredno prije toga je ispunio i dva izazova.

"Hvala svima što su izdvojili vrijeme da dođu i da podrže promociju košarke kao sporta. Hvala Adidasu i ostalim sponzorima što su izašli u susret. Kada je kamp u pitanju, stavljam sebe u tu ulogu i vratim se nazad. Bio sam na Kališu kao klinac, bilo mi je zanimljivo da budem u masi te djece. I dalje pamtim te neke ljude od tada. Cilj mi je da nastavim tako."

Pogledajte kako je izgledalo ispunjavanje dva izazova - dvije trojke iz mjesta bez skoka i kontrola lopte na jednom prstu na 20 sekundi:

Prethodnih godina je bilo dosta poznatih saigrača poput Nikole Jokića, Nikole Vučevića, Badija Hilda. Nije želio da otkrije ko će biti ovog puta.

"Bilo je lakše prethodnih godina, većina košarkaša je sada otišla. U kontaktu sam sa nekim igračima, pokušavam da ih dovedem. Neka ostane tajna."

Na kraju je uslijedilo pitanje o tome da li bi nešto mijenjao iz ove perspektive.

"Uf, teško pitanje. Ne bih ništa mijenjao. Svako ima svoj put, mora da ga traži. Taj put stalno traje i nikada nije isti. To je ono što te drži", završio je Bogdanović.

Biće definitivno zanimljivo tokom vikenda. Moći će mališani mnogo toga da nauče od srpske NBA zvijezde.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC