• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Sa dvojicom novajlija u Skoplje

Vaterpolo reprezentacija Srbije u utorak igra meč Svjetske lige protiv Makedonije u Skoplju. Udovičić malo mijenjao..

 VATERPOLO: Sa dvojicom novajlija u Skoplje Izvor: MONDO

Miloš Miličić iz Vojvodine i Marko Petković iz Budve nova su imena na spisku selektora srpskog vaterpolo tima Dejana Udovičića za duel sa Makedonijom u 4. kolu Svjetske lige, u utorak u Skoplju od 20 časova.

Osim njih dvojice, Udovičić je za taj meč pozvao i golmana Branislava Mitrovića (sada brani u Ferencvarošu), umjesto prvog čuvara mreže "delfina" Slobodana Sora. Mitrović je stalno na pripremama sa A timom tako da se on i ne može računati među novajlije.

I Miličić je prošao pripreme sa A timom prošlog ljeta.

Srpski tim je gotovo obezbijedio učešće na završnom turniru Svjetske lige. Poslije ubjedljive pobjede nad Španijom u prethodnom kolu (12:4), "delfini" su već vizirali kartu za Firencu, gdje će braniti trofej.

"Idemo u Skoplje da odigramo takmičarsku utakmicu. Makedonija nije uopšte slaba kako to neki misle.U njoj ima najmanje Makedonaca. Od Nijemaca su izgubili golom razlike. Za razliku od ranijih susreta sada imamo trojicu novih igrača. Odmorićemo Sora, Borisa Vapenskog i Stefana Mitrovića. Bane Mitrović je u našem sistemu, Miličić je bio tu tokom ljeta, a Marko Petković je pošto je prošao sve reprezentativne selekcije poslije dvije godine igranja Evrolige sa kapicom Budve postao igrač koji može da nam pomogne", izjavio je Dejan Udovičić.

Na spisku za meč sa Makedonijom su:

golmani Gojko Pijetlović i Branislav Mitrović.

igrači: Marko Avramović, Filip Filipović, Miloš Miličić, Milan Aleksić, Nikola Rađen, Vanja Udovičić, Andrija Prlainović, Marko Petković, Slobodan Nikić, Duško Pijetlović i Živko Gocić.

Reprezentacija se okuplja u ponedeljak uveče na Tašmajdanu. Poslije treninga i zajednilčke večere avionom se putuje u glavni grad Makedonije. Povratak je u srijedu prije podne.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC