• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DUBAI: Jelena, aman!!!

Srpska teniserka imala nekoliko prilika da slomi trenutno najbolju teniserku na svijetu, ali...Teško je objasniti kako je uspjela da sve upropasti.

 DUBAI: Jelena, aman!!! Izvor: MONDO

Jelena Janković se neće boriti za trofej u Dubaiju, više svojom krivicom, nego zaslugom svoje protivnice u polufinalu, Karoline Voznjacki iz Danske.

Voznjacki, koja će od ponedeljka ponovo biti broj 1 na svijetu, pobijedila je 2:0 u setovima (7:5, 6:3), a sve je moglo da bude drugačije. Mnogo drugačije.

Povela je Jelena 2:0 u prvom setu (odmah je uzela servis protivnici), potom je imala i 5:2, zatim, na 5:3 servirala za set. Vodila je 40:0, ali je Dankinja uspjela da izjednači, da bi Jelena opet imala set loptu. Ali, nije ga osvojila!

Umjesto toga, od 3:5, Voznjacki je vezala četiri gema i dobila prvi dio igre 7:5!

U drugom setu, Jelena je, očigledno bila pod utiskom propuštene šanse u prvom setu. Voznjacki joj je oduzela servis i povela 3:2, ali je srpska teniserka uzvratila istom mjerom - 3:3. Međutim, bilo je to sve od srpske teniserke.

Voznjacki je vrlo brzo vezala tri gema i pobijedila.ž



"Bilo je teško. Imala sam dosta šansi u prvom setu, ali sam dozvolila da mi iskliznu. Tako sam je oživjela. Kad se sve sabere, bila je bolja", priznala je Jelena Janković.

Podsjetila je da je prethodnih dana imala naporne mečeve.

"Očigledno je da sam premorena ušla u meč. Prethodnih nekoliko dana bili su veoma naporni i to se odrazilo na moju igru. I pored toga borila sam se koliko sam mogla. Pružila sam maksimum, ali nisam iskoristila neke šanse, posebno u prvom setu".

"Previše sam žurila u bitnim momentima, umesto da usporim i iskoristim set lopte koje sam imala. Uspjela sam da natjeram protivnicu da trči, ali umjesto da izađem na mrežu ja sam ostajala na osnovnoj liniji i dozvoljavala joj da se vrati u igru".

Voznijacki je rekla da je ključ pobjede to što nije prestajala da se bori.

"Imala sam dobar osjećaj pred meč iako sam u njega ušla malo sporo. Ona (Jelena Janković) je startovala dobro, a ja sam u početku griješila. A onda sam počela znatno bolje da udaram lopticu", poručila je Dankinja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC