• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad mama "pohvali" Jelenu Janković

Snežana Janković izjasnila se o pjevačkim kvalitetima svoje ćerke.

 Kad mama "pohvali" Jelenu Janković Izvor: MONDO

Osvajačica Gremija Brendi Norvud pokazala je zavidno tenisko znanje protiv Jelene Janković, sedme igračice svijeta.

Njih dvije su u petak popodne odigrale egzibicioni set u okviru Sony Ericsson Opena u Majamiju, a prijateljica Serene Vilijams je demonstrirala je prilično impesivan bekhend za jednog amatera.

Dobila je pohvale čak i od Jelenine mame, Snežane Janković. Ili bolje reći, Snežana je bila oštra u ocjeni pjevačkih sposobnosti svoje ćerke.

Poznata kao dama bez dlake na jeziku, gospođa Janković je, kako prenose američki mediji, rekla da je Brendin tenis milion puta bolji od Jeleninog pjevanja.

RnB pevačica, tekstopisac, muzički producent i glumica je ipak bila skromnija u ocjeni svojih teniskih kvaliteta, iako je bijeli sport jedan od njenih hobija.

"Uživam da gledam i igram tenis, tako da sam bila uzbuđena što sam imala priliku da razmjenim udarce sa Jelenom, koja je sjajna igračica", rekla je tamnoputa Amerikanka, koja je sjajno komunicirala i šalila se sa publikom, uprkos sopstvenom priznanju da je imala tremu zbog publike.

"Bila sam nervozna i mislim da sam igrala užasno. Ali Jelena je bila toliko ljubazna i prijateljski raspoložena da me vinerima nije šetala lijevo - desno i nije činila da izgledam loše", dodala je 32-godišnja Brendi.

Jelena Janković je takođe istakla da joj je drago što je dobila priliku da igra protiv popularne ličnosti kao što je Brendi i da je sa terena otišla zadovoljna.

"Svi smo se dobro zabavljali. Lijepo je što sam upoznala Brendi i što smo malo igrale tenis, jer ja sam njen veliki fan", rekla je srpska teniserka, koja se plasirala u osminu finala turnira u Majamiju.

Nakon što su se Jelena i Brendi fotografisale i dijelile autograme obožavaocima, pjevačica je na centralnom terenu bacala novčić pred početak meča između Novaka Đokovića i Denisa Istomina.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC