• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal na Olimpijskim igrama! Pa šta radiš tu, čovječe? Bugarka poludjela na Kineze, čovek joj izletio na stazu (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Veliki propust organizatora Igara u Pekingu.

 skijašica eva vukadinova radnik joj izletio na stazu Izvor: Twitter/Eurosport_FR/Printscreen

Sve je više dešavanja na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu koji privlače pažnju svjetske javnosti zbog svoje neobičnosti, a često i zbog toga što se radi o pravim skandalima.

Tako smo poslije hokeja s maskama na licu vidjeli da je 15-godišnja Ruskinja dopingovana, a sada se desilo još nešto nevjerovatno - jednoj skijašici je trka bila prekinuta jer joj je radnik izletio na stazu!

Možda će vas zanimati

Radilo se o trci slaloma u alpskom skijanju, a kineski organizatori dozvolili su veliki u propust.

Bugarska takmičarka Eva Vukadinova je doživjela da joj usred trke na stazu izleti jedan radnik i potpuno je poremeti. Malo je nedostajalo čak i da Vukadinova doživi veću neprijatnost, pošto se radnik nalazio blizu njene putanje skijanja.

Ona nije uspjela da završi trku. Dobila je poslije priliku da ponovi vožnju, ali je nakon svega Bugarka rekla da to nije bilo isto.

"Ne mogu čak ni da opišem kako sam se osjećala poslije te prve vožnje. Pomislila sam 'Zašto ja?' Zašto se to nije dogodilo nijednoj od 30 najboljih djevojaka? Da li to uopšte moglo da se dogodi jednoj od njih?", pitala se Vukadinova na Instagramu i nastavila:

"Ne znam koji je pravi odgovor na ta pitanja. Sve što znam jeste da sam čak i sa frakturom šake skijala veoma dobro, prije nego što se taj tip pojavio na kapiji. Pokazala sam sebi da sam jaka i da mogu sve."

"Da, naravno, dolazim iz male skijaške nacije u poređenju sa ostalima koji se takmiče. Ali reći ću šta mislim. Iako sam dobila reprizu trke, svi znamo da to nije isto. Ne kada morate da se spustite do žičare, idete gore, spustite se na start i počnete skoro odmah. Naravno, možda nisam vrhunska skijašica niti se borim za podijum, ali sam takođe mnogo radila da bih stigla ovdje."

"Zar ne zaslužujem istu šansu kao i svi ostali? Tužna sam, ali i srećna što sam se borila do kraja. Takođe se nikada neću otarasiti osmijeha, jer me ništa ne može srušiti. Hvala vam svima za podršku", poručila je Bugarka.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC