• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Skini tu masku, brate!" Novak se zbunio tokom intervjua: Pogrešno čuo pitanje, ali je dao pravi odgovor!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je dao sjajan odgovor na pitanje koje uopšte nije dobro čuo.

 izjava novaka đokovića poslije pobjede protiv karena hačanova Izvor: YouTube/Dubai Duty Free Tennis Championships/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković je bez većih problema uspio da savlada Karena Hačanova (6:3, 7:6) i plasira se u četvrtfinale Australijan opena, a nakon meča bio je izuzetno raspoložen.

U razgovoru za "Sport Klub" je prvo na gotovo nevjerovatan način prepričao sve ono što se desilo u posljednjih nekoliko gemova, opisujući poene do detalja zbog svog dobro poznatog "fotografskog pamćenja", ali je na drugo pitanje potpuno pogrešno odgovorio pošto nije razumio reportera.

Možda će vas zanimati

Novak je upitan da li mu se čini da je podrška publike sve jača i može li uvijek tako da bude ubuduće, ali Đoković je mislio da se to odnosi na njega, međutim opet je ponudio sjajan odgovor.

"Vidim da ljudi stalno pričaju hoću li se vratiti bolji i jači, a ja se trudim, nije to moguće očekivati da uvijek igraš svoj najbolji način. Najvažnije je da nađeš način da pobijediš. Nekada su dani kada bolje osjećaš, nekada ne, što više igram to se bolje osjećam. Dobro je što sam već imao ovako jak izazov...", rekao je Đoković koje je potom objašnjeno da nije dobro čuo pitanje.

"Skini tu masku brate, ne čujem ništa ha-ha", nasmijao se Đoković i potom pohvalio navijače u Dubaiju koji su pružili lijepu podršku njemu, ali i Hačanovu.

"Drago mi je da sam zadržao koncentraciju poslije dva izgubljena gema, znao sam da imam šansu... Zaslužuje da bude bolje rangiran", kazao je Đoković koji je nanizao pohvale na račun Rusa koga dobro pamti po porazu iz Pariza 2018. godine, kada mu je "skinuo" jednu masters titulu.

Đoković je poručio da je kontrolu u meču osjećao sve do 4:3 u drugom setu, kada mu je pala koncentracija i dozvolio je Rusu da napravi preokret, ali je uspio da ga zaustavi na vrijeme.

Priznao je da je bio malo nervozan u tom trenutku, ali takav je sport...

"Imao je brejk-loptu, ali atmosfera je bila perfektna i zahvaljujem se svima. Obojica smo dobili podršku i to nam znači, igramo za ovakvu atmosferu i strast sa tribina, hvala vam. Nedostajalo mi je, ovo je moj život... Ovo znam da radim i traje već dugo, skoro 20 godina, uživam da putujem, da igram, da ostavim pozitivne utiske ljudima koji me gledaju, a igrati ovdje u Dubaiju na jednoj od najvećih teniskih pozornica je uvijek uzbudljivo. Uvijek je lijepo, nezaboravni trenuci, osvajao sam ovde trofej pet puta i to mi daje snage da se vraćam", rekao je Đoković u razgovoru na terenu.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC