• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanišević: Novače, sad spremi reket u ormar

Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević impresioniran je trijumfalnim pohodom Novaka Đokovića, ali ne vjeruje da Srbin može da pomrsi konce vladaru zemljanih terena Rafaelu Nadalu.

 Ivanišević: Novače, sad spremi reket u ormar Izvor: MONDO

"Svi teniseri na dva mjeseca mogu da spreme rekete u ormar. Dolazi vrijeme Rafaela Nadala. Đoković može da zaprijeti Špancu, možda može da osvoji Rim ili Madrid jer tamo su nešto brže loptice, ali ne vjerujem da može da preotme Rolan Garos", rekao je popularni Zec za "Jutarnji list".

Srpski teniser je u ovoj godini još neporažen i ubjedljivo je "broj jedan" po broju osvojenih bodova (4.500), ali Ivanišević ne vjeruje da bi Đoković mogao da preskoči Nadala na prvom mjestu ATP liste.

"Prerano je o tome govoriti. Razlika je još prevelika (3170 bodova), a Rafa je definitivno najbolji igrač planete u ovom trenutku",
dodao je Ivanišević.

Međutim, zagrebački dnevnik se ne slaže sa tom konstatacijom navodeći da "Nole puca od samopouzdanja i da ima mnogo manje bodova, tačnije 945 za odbranu, u odnosu na Nadala, koji brani 5.000".

"Osim samopouzdanja, Đoković je popravio servis i kreće se bolje nego ikad", naveo je Ivanišević tri glavna sastojka Novakovog pobjedničkog recepta.

"Jutarnji list" za kraj navodi da jedva čeka početak sezone šljake.

"Da bi postao definitivno kralj, Đoković mora da pobijedi Nadala na zemlji. S nestrpljenjem čekamo Monte Karlo, gdje Nadal nije poražen od 2004. godine", piše hrvatski list.

(MONDO, foto: Gulliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC