• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Želite titulu? Dovedite banjalučke trenere!

Klubovi iz Banjaluke bore se za šampionske trofeje u svim sportovima u kojima se takmiče ove sezone u Bosni i Hercegovini.

 Želite titulu? Dovedite banjalučke trenere! Izvor: MONDO

Rukometašice Borca već su ovjerile titulu prvaka, a nastupale su i u regionalnoj ligi.

Fudbaleri banjalučkog tima takođe su lideri Premijer lige BiH, kao i košarkašice Mladog Krajišnika. Sa druge strane, rukometaši Borca m:tel vode bitku sa Bosnom oko titule, dok su košarkaši Borac Nektara izborili nastup u Ligi za šampiona BiH, takozvanoj "Ligi 6" i vrlo lako se mogu domoći plasmana u samu završnicu.

Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da ove ekipe predvode domaći, banjalučki stručnjaci!


Fudbalere vodi Vlado Jagodić, rukometaše Dragan Marković, košarkaše Drago Karalić, rukometašice Rade Unčanin, a na klupi popularnih "malenih" sjedi Zoran Mikeš.



"Izuzetno sam sretan zbog toga, a posebno jer su svi ti ljudi moji prijatelji i privatno. Svi smo posvećeni poslu i jako mi je drago što su banjalučki treneri napokon dobili pravu šansu. Nadam se da ćemo imati priliku da kontinuirano radimo svoj posao", rekao je trener fudbalera Borca Vlado Jagodić za "EuroBlic" i dodao da svi uspjesi ne bi mogli da se ostvare bez pomoći Gradske uprave.



Njegov kolega sa klupe rukometašica Rade Unčanin takođe je zadovoljan postignutim rezultatima.

"Potrebno je mnogo faktora da se osvoji titula šampiona, a ove godine na sreću, Banjaluka pokazuje primat u BiH i to sa domaćim snagama. Uspon našeg grada počeo je prije četiri godine kad je Gradska uprava krenula sa procesom finansiranja klubova"
, podvukao je Unčanin.

Borac m:tel predvodi iskusni rukometni stručnjak Dragan Marković, koji se vratio iz Bundeslige da pomogne banjalučkom klubu.

"Banjaluka ima kvalitetan trenerski kadar i vjerujem da će konstatno biti u vrhu sporta u BiH, ali i šire", izjavio je Marković.



Svakako da su i "pivari" napravili uspjeh plasmanom u "Ligu 6" pod palicom trenera Drage Karalića, koji je takođe zadovoljan što su banjalučki stručnjaci iskoristili ukazanu šansu.

"Naša prednost je što bolje poznajemo sredinu, znamo kakvi su odnosi između kluba i očekivanja javnosti, pa nam je lakše da se prilagodimo i napravimo realne osnove",
podvukao je Karalić.

Sve u svemu, Banjaluka će po dobrom pamtiti ovu sportsku sezonu!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC