• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Britanci je nazvali ku*vom zbog ruskih sportista: Šampionka se žalila, komentatori brutalno vrijeđali!

Autor Haris Krhalić

Godinama se takmičila, sada je trener u svom sportu, a doživjela je uvrede od strane dvojice ljudi koji nisu nikakvi stručnjaci za umjetničko klizanje...

 Komentatori vrijeđali Kanađanku Izvor: Instagram/meaganduhamel/printscreen

Nekadašnja kanadska klizačica i dvostruka olimpijska šampionka u konkurenciji parova Megan Duhamel (36) našla se na udaru dvojice britanskih komentatora tokom Svjetskog prvenstva u sportu koji joj je donio slavu, a djelimično i zbog ruskih klizača. Veliku šampionku kritikovali su zbog njenih stavova, a Sajmon Rid je u jednom trenutku upotrijebio izraz "kanadska ku*va".

Njih dvojicu nervirali su njeni komentari na društvenim mrežama, pa iako sami priznaju da nisu stručnjaci za umjetničko klizanje nisu ostali bez komentara na kritike. Istina, Sajmon je mislio da mu je isključen mikrofon dok je vrijeđao Kanađanku.

Žena koja je sada trener, a imala je veoma uspješnu karijeru dok se takmičila, zamijerala je komentatorskom tandemu nekoliko stvari. Oni nisu detaljno komentarisali dešavanja na ledu, neprikladno su govorili o fizičkom izgledu takmičara, a dotakli su se i Rusije.

Megan se požalila na komentar dvojca da Rusi "propuštaju takmičenje", jer je očekivala da njihovo pojašnjenje zašto je to tako bude detaljnije, a mnogi su joj to zamjerili. Smatraju da je takvim komentarom stala na stranu ruskih klizača koji je trebalo da učestvuju, ali im je zabranjen nastup zbog rata u Ukrajini.

Ovo je Megan, koja se našla na udaru komentatora:

Ubrzo je stiglo izvinjenje, iako Duhamel smatra da niko nije trebalo da izlazi u javnost sa saopštenjem zbog ovog incidenta. Ona je veoma blago reagovala na ispad Sajmona Rida, a neprikladan komentar Britanca neće uspjeti da je udalji od sporta kojem je posvetila veći dio života.

Od njega će biti udaljen samo tandem koji je komentarisao Svjetsko prvenstvo u klizanju. To je dio kazne koju im je izrekla njihova televizijska kuća jer se Simon Rid i Niki Slejter nisu proslavili.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC