• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: I Slovakinje u najjačem sastavu

Srpske teniserke u Bratislavi u meču plej-ofa za popunu Svjetske A grupe Fed kupa imaće težak zadatak, jer će im se suprotstaviti najjači slovački tim.

 FED KUP: I Slovakinje u najjačem sastavu Izvor: MONDO

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš odlučio je da na meč plej-ofa za popunu Svjetske A grupe Fed kupa u Slovačkoj povede najjači tim.

U sastavu za duel, koji će se 16. i 17. aprila igrati u Sibamak areni u Bratislavi igraće najbolje srpske teniserke Jelena Janković (osmo mjesto na WTA listi) i Ana Ivanović (17. na svijetu), koje nisu učestvovale u posljednjem trijumfu ekipe protiv Kanade u februaru, a uz njih i Bojana Jovanovski (59. mjesto) i Aleksandra Krunić (288).

Na duelu na šljaci u Bratislavi Srpkinjama će se suprotstaviti najjači slovački tim.

Selektor Matej Liptak odlučio je da za taj meč pozove Dominiku Cibulkovu (25. na WTA listi), Danijelu Hantuhovu (33. mjesto), Magdalenu Ribarikovu (69. igračica svijeta), i mladu Janu Cepelovu, koja zauzima 449. poziciju na listi najboljih teniserki današnjice.

Srbiji i Slovačkoj biće to drugi duel u posljednjih godinu dana, budući da su odmjerile snage i u aprilu 2010, kada su Slovakinje slavile sa tijesnih 3:2.

Taj meč odigran je u Beogradskoj areni, a u odlučujućem duelu dubla Hantuhova i Ribarikova nadigrale su u dva seta (6:4, 6:3) Jelenu Janković i Bojanu Jovanovski.

Za srpski tim tada je umjesto Ane Ivanović igrala Ana Jovanović, dok je umjesto Cibulkove Slovačku predstavljala Lenka Vinerova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC