• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divac, Pižon, Grbić gosti Banjaluke

Srpske sportske legende Vlade Divac, Vanja Grbić, Vladimir Petrović Pižon i Svetlana Ceca Kitić posjetili Banjaluku.

 Divac, Pižon, Grbić gosti Banjaluke Izvor: MONDO

Proslavljeni srpski sportisti uveličali su promociju “Žurnala Srpske” koja je u petka upriličena u restoranu “Mediteraneo” na “Akvani”.

Osim, Divca, Grbića, Pižona i Kitićeve promociji izdanja “Sportskog Žurnala” za RS prisustvovale se i brojne sportske legende sa ove strane Drine kao što su Milorad Karalić, Slađana Golić, Anton Josipović, Rade Unčanin, Slobodan Karalić i mnogi drugi.

O izdanju "Sportskog žurnala" za RS na svečanosti u Banjaluci govorio je glavni i odgovorni urednik ovog sportskog dnevnika Predrag Sarić.

Selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon istakao je da mu je drago što je ponovo u Banjaluci za koju ga vežu lijepe uspomene.

“Banjaluka je prelijep grad za koji me vežu lijepa sjećanja pošto sam upravo ovdje debitovao za prvi tim Crvene zvezde. Sjećam se da smo tada pobijedili 1:0. Izuzetno mi je drago što sam ponovo vidio vrhunske sportiste iz Banjaluke”, rekao je Pižon.

Selekcija Srbije u posljednjem meču kvalifikacija za Ep 2012 remizirala je sa Estonijom 1:1 u Talinu, ali srpski selector je još uvijek optimista.

“Vjerujem da Srbija može da do kraja ostvari sve pobjede id a možemo otići na Evropsko prvenstvo”, rekao je Pižon.

U lijepom sjećanju Banjaluka je ostala i uvijek rado viđenom gostu Vlade Divcu, proslavljenom srpskom košarkašu, sada predsjedniku Olimpijskog komiteta Srbije.

“Drago mi je što sam ovdje, jer ovdje mi je spašena karijera 1986. godine kada me je operisao doctor Popović”, rekao je Divac, a potom govoio o pripremama OKS za Olimpijske igre u Londonu.

“Olimpijski komitet je svim sportistima koji su to izborili obezbijedio sve uslove za nastup na OI u Londonu. Nadam se da Srbija u Londonu može do svoje 100. olimpijske medalje, pa i više, jer sada smo na 98 medalja” rekao je Divac.

On je pozdravio izbor Dragana Đilasa za predsjednika Košarkaškog saveza Srbije.

“Izbor Đilasa za predsjednika KSS je prava stvar i njegov izbor te ostanak Dude Ivkovića na klupi srbije bili bi ključna stvar za uspjeh srpske košarke”, prokomentarisao je Divac.

Njegov bliski saradnik sada je Vladimir Grbić, proslavljeni srpski odbojkaš.

Grbić je imao ponudu da nastavi karijeru u Iranu, ali je ipak odlučio da završi karijeru pa će u budućnosti obavljati dužnost potpredsjednika OKS.

“Definitivno završavam karijeru. Bio sam u Iran, otišao sam tamo da se informišem, ali sam vidio da je ipak riječ o neozbiljnoj ponudi tako da je nisam prihvatio. Odlučio sam defintivno da okončam karijeru”, rekao je Grbić.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik takođe je danas ugostio velikane srpskog sporta,a prije njih gost predsjednika Srpske bio je i selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović.

(MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC