• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović za MONDO: Paparaci su neprijatni

Da li bi pojela psa radi uspjeha, zbog čega se kaje, šta joj je donijela ljepota, šta je najružnije što je o sebi pročitala pitali smo Anu Ivanović.

 Ana Ivanović za MONDO: Paparaci su neprijatni Izvor: MONDO

Prije tri godine si za Observer izjavila da zbog osvajanja Vimbldona ne bi pojela psa, prodala dušu ili skočila gola u Temzu. Koliko se od tada do sada promijenio tvoj odnos prema tenisu u smislu žrtvovanja zarad uspjeha? Da li si možda bila spremna da uradiš nešto od ovoga u momentu kada si bila plasirana oko 60. mjesta na WTA listi?

"Rekla bih da se ništa nije promijenilo od tada po tom pitanju. Moja motivacija nikada nije bila problem. Jednostavno volim tenis. Sigurno je da je bilo teških momenata kada sam pala na 60. mjesto kao i da tada nije bilo baš prijatno biti na teniskom terenu. Ali uvijek sam ozbiljno shvatala svoju karijeru i bila spremna da učinim neophodne žrtve da bih bila što uspješnija", izjavila je za MONDO srpska teniserka Ana Ivanović.

Već sedam i po godina si u profesionalnom tenisu. Šta bi promijenila, zbog čega se kaješ bilo da jesi ili nisi uradila?

"Ja sam pozitivna osoba i trudim se da ne razmišljam o tome za čim žalim kao i da ne razmišljam negativno o prošlosti. Ali naravno postoje neke stvari koje bih sada drugačije uradila. Na primjer, US Open 2008 nije trebalo da igram sa povredom šake, to je bila velika greška koja me je poslije skupo koštala. Ipak najvažnije je naučiti iz grešaka i ne ponavljati ih".

Kada svodiš račune: šta su ti popularnost i ljepota donijeli, a šta oduzeli?

"Mislim da sam imala sreće u životu što mogu da radim ono što volim i da ujedno živim od toga. Vidjela sam neka fantastična mjesta, upoznala neke izuzetne ljude i zahvalna sam zbog toga. Recimo uvijek izdvajam i cijenim poznanstvo sa velikim šampionima kao što su Monika Seleš i Andre Agasi", rekla nam je Ivanovićeva.

"Što se tiče negativne strane, nažalost izgubila sam privatnost i to je ponekad frustrirajuće. Ali to jednostavno morate da prihvatite, nema svrhe da se oko toga nervirate jer što ste uspješniji to se više ljudi interesuje za vas i vaš život".

Šta je to najružnije ili najnevjerovatnije što si o sebi pročitala u medijima?

"Iskreno rečeno ne čitam šta se o meni piše. Jednostavno nije mi prijatno, čudan je osjećaj čitati o sebi. Tako da o tim stvarima ponekad čujem od drugih. Oni koji su mi bliski znaju da ne volim da slušam šta se o meni piše i ne zamaraju me sa tim. Ali za mene su najnevjerovatnije priče o tome da navodno izlazim sa nekim, a ja tu osobu recimo uopšte ne poznajem".

U čijoj koži, kada je u pitanju odnos javnosti prema toj osobi, nikako ne bi voljela da se nađeš?

"Imala sam iskustva sa paparacima i to je veoma neprijatno. Tako da mogu reći da nimalo ne zavidim holivudskim zvijezdama koje su na svakom koraku progonjene od strane fotoreportera".

(A. Petrovski - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC