• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Stigla Džej Džej, čeka se Ana

Jankovićeva stigla u srijedu u Bratislavu, a Anin dolazak očekuje se u večernjim satima.

 FED KUP: Stigla Džej Džej, čeka se Ana Izvor: MONDO

Fed kup selekciju Srbije za tri dana očekuje borba protiv reprezentacije Slovačke u plej-of susretu za popunu Svjetske grupe A za 2012. godinu koji će biti odigran u Sibamac Areni u Bratislavi (16. i 17. aprila).

Najbolje srpske teniserke nastavile su u jakom ritmu pripreme za duel sa Slovakinjama, ali selektor Dejan Vraneš ni u srijedu nije mogao podjednako da računa na sve igračice.

Treninge su odradile Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić, Jelena Janković se u popodnevnim časovima priključila srpskom timu, ali je zbog umora od puta odlučila da odmori i prvi trening odradi u četvrtak prije podne.

Dolazak druge teniserke Srbije Ane Ivanović i priključak timu očekuje se u večernjim časovima.

"Super se osjećam, igram sve bolje i bolje. Svježa sam i odmorna i očekujem sve bolje partije. Povećala sam rad na kondiciji, da bi bila spremna za mečeve na šljaci koji su inače duži nego na betonu", rekla je Bojana Jovanovski.

Mlada teniserka kaže da za sada sve protiče u najboljem redu i da je atmosfera u timu veoma dobra.

"U Bratislavi smo sjajno prihvaćeni, imamo dobre uslove za rad. Atmosfera u timu je sjajna, od danas ćemo biti kompletne, svi smo srećni zbog toga i od sutra nastavljamo sa jakim radom i pripremama za borbu koja nam slijedi za vikend protiv Slovakinja koje jako dobro poznajemo", dodala je Jovanovska, koja je upravo protiv Slovakinja debitovala na terenu za Fed kup tim Srbije.

"Nikada neću zaboraviti meč u Beogradu, koji smo igrali prtiv njih prošle godine u Areni... Bio je to meč u kome sam ja debitovala na terenu za Fed kup tim Srbije. Nažalost izgubili smo taj susret, ali vjerujem da ćemo im vratiti istom mjerom, na njihovom terenu i pred njihovom publikom za koju znamo da je jako temperamentna i bučna. Cilj je jedan - pobjeda Srbije i za to svi dišemo kao jedna", zaključila je perspektivna teniserka.

Krunićeva ističe da srpske djevojke trebaju biti oprezne na terenu.

"Treniramo punom parom, tereni nisu najbolji, brzi su i jako je malo šljake, a urađeni su na betonu, dosta su klizavi i treba se pažljivo kretati. Atmosfera je dobra, danas čekamo Jelenu i Anu, bićemo kompletni i mislim da će se atmosfera još više poboljšati njihovim dolaskom. Osjećam se dobro, bolje igram nego u februaru, napredujem i polako se navikavam na novu tehniku. Ne vjerujem da ću igrati, ali sam tu kad god budem zatrebala ekipi. Nadam se boljem rezultatu nego u Areni i mislim da imamo sve šanse da završimo duel već u singlu", podvukla je Aleksandra Krunić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC