• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Srpkinje kreću bez Jelene!

Meč Slovačka - Srbija u subotu će početi partijom Cibulkova - Jovanovski, a poslije njih će na teren Hantuhova i Ivanovićeva. Jelena čeka nedelju.

 FED KUP: Srpkinje kreću bez Jelene! Izvor: MONDO

Iznenađenje dana stiže iz Bratislave!

Najbolja srpska teniserka, Jelena Janković, preskočiće prvi dan meča protiv Slovačke, koji se tokom vikenda igra u sklopu plej-ofa za popunu Svjetske A grupe Fed kupa.

Žrijebom je odlučeno da se u subotu od 14 časova sastanu Dominika Cibulkova i Bojana Jovanovski, a potom Danijela Hantuhova i Ana Ivanović.

Selektor Srbije Dejan Vraneš izrazio je zadovoljstvo ishodom žrijeba i objasnio zašto je 58. teniserka svijeta ovom prilikom dobila prednost u odnosu na osmu.

"Znam da je mnoge iznenadilo to što Jelena neće nastupiti prvog dana. Nije bilo lako donijeti takvu odluku, ali uzimajući u obzir formu naših igračica, trenutno stanje i neke stvari koje možda nisu za javnost - mislim da je ovo najbolje rješenje za subotu", istakao je Vraneš.

To što je Jankovićeva "na papiru" planirana samo za nastup u dublu, ne znači da u nedjelju neće zaigrati u singlu. Poznato je da propozicije takmičenja dozvoljavaju promjene u toku meča.

"Vidjećemo kako će proći subotnje partije, pa ćemo donijeti konačnu odluku", dodao je Vraneš.

Jelena Janković rekla je da poštuje selektorovu odluku, mada je teško povjerovati da i ona sama nije učestvovala u donošenju iste.

"Djevojke su u formi, najbitnije je da podržavamo jedna drugu i da prođemo dalje. Najmanje je bitno ko će igrati", smatra Džej Džej.

Ana Ivanović protiv Hantuhove je igrala četiri puta (vodi 3:1), ali posljednji put još na Australijan openu 2008!

"Danijela i ja smo uvijek igrale duge i teške mečeve. Mislim čak da će nam ovo biti prvi na šljaci... Biće dosta zanimljivo, ali sigurno neće biti lako ni njoj, ni meni", smatra Ana.

Srpske teniserke najavile su da će se boriti da što prije riješe meč u svoju korist.

"Važno je da krenemo agresivno od prvog momenta, jer će svaki poen biti važan. Slovakinje su dobre teniserke, igraju kod kuće i sigurno je sve podešeno da bude kako njima odgovara. Mi smo spremne i daćemo sve da dobijemo ovaj duel".

Bojana Jovanovski istakla je da je spremna za okršaj sa Cibulkovom, prvi u karijeri.

"U Bratislavi sam od ponedjeljka, a i prije toga sam dosta trenirala na šljaci. Podigla sam igru na visok nivo, osjećam se fizički spremnom i jedva čekam početak meča", rekla je Bojana.

"Atmosfera u timu je odlična. Daćemo sve od sebe da završimo subotu sa vođstvom od 2:0".

(MONDO, foto: TSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC