• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED tim: Nismo htjeli da rizikujemo sa Anom

Ljekar FED tima kaže da Anina povreda nije ozbiljnije prirode, ali da je stručni štab procijenio da je bolje da preda meč Cibulkovoj.

 FED tim: Nismo htjeli da rizikujemo sa Anom Izvor: MONDO

Ana Ivanović je zbog povrede predala meč Dominiki Cibulkovoj drugog dana borbe FED kup timova Srbije i Slovačke i svoju reprezentaciju dovela u nezgodnu poziciju. Međutim, tu je bila Jelena Janković koja je iščupala pobjedu nad Danijelom Hantuhovom i izborila odlučujući dubl-meč.

Tokom današnjeg meča sa Cibulkovom Ana je osjetila bol u stomaku, a svaki dvoručni bekhend, što je njeno najjače oružje, udarala je sa bolnom grimasom. U drugom setu Ana i stručni štab su "bacili peškir".

Ljekar srpskog FED tima Zdeslav Milinković izjavio je da stručni štab nije želio da rizikuje, kako se povreda Ane Ivanović ne bi pogoršala.

"Ana je došla u Slovačku izuzetno dobro pripremljena. Na žalost, tokom današnjeg meča osjetila je bol sa prednje lijeve strane trbušnog zida. Taj mišić ona je povrijedila prije više mjeseci na Australijan Openu. Bol se pojačavao svaki put kada bi odigrala dvoručni bekhend. Ti mišići su izuzetno važni za taj udarac, a selektor i ja i cio stručni štab odlučili smo da bi bilo pametnije da Ana preda", rekao je ljekar tima.

Milinković je dodao da je Ana insistirala da nastavi da igra, ali da je stručni štab bio protiv.

"Njoj je to teško palo, jer je sjajna djevojka, veliki borac", rekao je Milinković, koji je dodao da se Ana sada dobro osjeća i da su dodatni pregledi, uključujući ultrazvuk pokazali da nema krvarenja, niti da je reč o ozbiljnijoj povredi.

"Ožiljak postoji, pokazao je to ultrazvuk, ali nije ozbiljnija povreda. Ana je sad pod terapijom, nema bolova i vjerujemo da će za četiri, pet dana ponovo biti u treningu", dodao je ljekar srpskog tima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC