• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roza Mota: Bravo, Beograde

Slavna atletičarka, kao promoter 24. Beogradskog maratona, sve najljepše rekla o srpskoj prestonici i organizaciji.

 Roza Mota: Bravo, Beograde Izvor: MONDO

Promoter ovogodišnjeg 24. Beogradskog maratona, višestruka evropska i svjetska prvakinja i olimpijska šampionka Roza Mota izjavila je da bi voljela ponovo da se vrati u Beograd i prisustvuje maratonu u srpskoj prestonici.

"Uživala sam ovih nekoliko dana u Beogradu prateći sve što se događalo u vezi sa maratonom i trčanjem. Sam događaj je protekao izvanredno i u vrlo lijepoj i pozitivnoj atmosferi. Ljudi su vrlo ljubazni, a ja sam ovdje stekla nove prijatelje", rekla je Mota, koja je svojim prisustvom i izgovorenim riječima umnogome pomogla da lijepa beogradska maratonska razglednica putem medija obiđe svijet.

Organizatori značajne sportske manifestacije su naveli da će ovogodišnji maraton ostati upamćen i po dobroj organizaciji, značajnim humanitarnim programima, masovnosti u Trci zadovoljstva, povećanom broju učesnika u polumaratonu i maratonu, među kojima se posebno izdvaja preko 650 učesnika - rekreativaca iz 36 zemalja svijeta.

Osim toga, nekoliko novina u ovogodišnjem maratonu značajno su doprinijeli kvalitetu, popularnosti i masovnosti.

To su, prije svega, turistički aranžmani za domaće i strane učesnike - rekreativce, koje je pripremila turistička agencija "Kon Tiki travel" uz podršku Turističke organizacije Beograda i Turističke organizacije Srbije, kao i prvenstvo Srbije u štafetnom maratonu za srednje škole.

"Zahvaljujemo svima koji su doprinijeli da ovogodišnji maraton dobije ovakvu ocjenu Roze Mote", izjavio je direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić.

"Takođe, sva prethodna, kao i ovogodišnje iskustvo iskoristićemo da već sada započnemo sa pripremama za 25. jubilarno izdanje Beogradskoi maraton sa ciljem da predstojeći događaj bude i najbolje izdanje maratona do sada" , dodao je Nikolić.

(Tanjug, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC