• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JJ: Ana i ja samo zajedno možemo do titule

"Ništa ne možemo za Srbiju da postignemo jedna bez druge. Suludo je pričati da imam nešto protiv Ane", kaže Jankovićeva.

 JJ: Ana i ja samo zajedno možemo do titule Izvor: MONDO

Jelena Janković ističe da je reprezentacija Srbije ostvarila veliku pobjedu u Bratislavi protiv Slovačke, ali da je to samo korak ka krajnjem cilju - osvajanju Fed kup trofeja.

"Bili smo već u Svjetskoj grupi, znamo kako je igrati u eliti. Čeka nas duel četvrtfinala i još eventualno dva meča do titule. Imamo tim koji to može da ostvari i da dođe do pobjedničkog pehara. Dokazali smo snagu protiv Slovačke, ovako ćemo da nastavimo i ubuduće, bićemo još jače. Podići ćemo taj trofej za našu zemlju, baš kao što su to uradili momci u Dejvis kupu", istakla je za "Novosti" Jankovićeva.

Ona je izjavila da su sve djevojke imale udio u pobjedi i naglasila da, uprkos pričama o lošem odnosu, ona i Ana odlično funkcionišu u ekipi.

"Ništa ne možemo za Srbiju da postignemo jedna bez druge. Ova pobjeda je u velikoj mjeri Anina, baš kao i svih ostalih djevojaka. Zbog mog stanja nisam mogla da sjedim na klupi sve vrijeme i navijam za nju prvog dana, ali bodrila sam je u nedjelju kada je igrala protiv Cibulkove. Suludo je pričati da imam nešto protiv nje i da mi nije stalo da ona pobjeđuje i raduje se. Bila sam presrećna kada je dobila Hantuhovu, ta pobjeda nam je mnogo značila. Žao mi je što se povrijedila, bio je to pravi peh za nju, ali želim joj da se što prije oporavi i opet počne da rijeđa trijumfe", rekla je Džej Džej.

Jelena je dodala da joj je drago što je Srbija, za razliku od meča sa Kanadom, bila kompletna.

"Drago mi je što smo bile u najjačem sastavu i što smo zajedno doprinijele uspjehu tima. Samo da budemo zdrave i pobjede i titule neće izostati", zaključila je Jankovićeva.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC