• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Odgođen derbi Borca i Bosne

Derbi 19. kola rukometne lige BiH između Borca i sarajevske Bosne koji će odlučiti šampiona BiH odgođen je za sedam dana i biće odigran 29. ili 30 aprila.

 RUKOMET: Odgođen derbi Borca i Bosne Izvor: MONDO

Razlog pomjeranja termina odlučujućeg meča sezone rukometne Premijer lige , koji je trebao biti odigran u petak 22. aprila, je odgađanje zaostale utakmice između Izviđača i Bosne.

Pošto je lomesar za takmičenje Premijer lige BiH u utorak donio odluku da se zaostali meč između Izviđača i Bosne odigra 26. ili 27. aprila donesena je odluka da se čitavo kolo pomjeri, na čemu su insistirali predstavnici Borca i Izviđača kako bi se utakmice odigrale hronološkim redom i kako ne bi bila narušena regularnost takmičenja.

Direktor Borca Boris Đogo potvrdio je za MONDO da će se u srijedu održati sastanak tri predsjednika Predjedništva Rukometnog saveza Bih i predstavnika banjalučkog i sarajevskog kluba na kojem bi trebalo da budu potvrđen prijedlog da se utakmica između Borca i Bosne igra 29. ili 30. aprila u Banjaluci.

„Mi smo već u telefonskom razgovoru sa predstavnicima Bosne i članovima Predsjedništva dogovorili da se utakmica između Borca i Bosne odigra u petak 29. aprila ili subotu 30. aprila, a meč između Izviđača i Bosne tri dana ranije i na tom sastanku bi trebalo biti i zvanično potvrđeno odgađanje ovog kola za sedam dana i utvrđeni ovi termini koji su predloženi“, rekao je Đogo.

Ulaz na derbi između Borca i Bosne u sportskoj dvorani Borik je besplatan uz ulaznice koje možete dobiti dan prije i na dan odigravanja utakmice u prostorijama RK Borac u ulici Veselina Masleše (Gospodska) i u dvorani „Borik“.

Meč između Izviđača i Bosne u Ljubuškom odgođen je zbog učešća Bosne u rukometnoj Ligi šampiona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC