• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal ne može da hoda 48 sati poslije Rolan Garosa!? Trčao, primao injekcije, osvojio titulu i sad je na štakama!

Autor Haris Krhalić

Rafael Nadal se podvrgao novom tretmanu kako bi spasao karijeru, samo dva dana pošto je osvojio trofej na Rolan Garosu.

 Rafael Nadal na štakama poslije Rolan Garosa Izvor: Twitter/screenshot/deportes_rtve

Rafael Nadal je u nedjelju osvojio 14. grend slem na Rolan Garosu, a samo 48 sati kasnije stigao je u Barselonu gdje ga očekuju medicinski tretmani zbog problema koje ima sa stopalom.

Tokom turnira je Nadal svakodnevno primao injekcije kako bi "umrtvio" stopalo i igrao bez bolova, ali znao je da to nosi određene posljedice sa sobom, ako ne i veliku kontroverzu... Koliko je situacija ozbiljna najbolje govori to što se pojavio na štakama, samo dva dana pošto je neumorno "špartao" u finalu Rolan Garosa protiv Kaspera Ruda.

"Nakon trijumfa na Rolan Garosu, Nadal je dobio prvu radiofrekventnu injekciju u Barseloni. Ovo je preliminarni tretman i biće potrebno nekoliko dana da se zna da li djeluje ili ne", prenose španski mediji.

"Nakon toga je na štakama stigao na aerodrom u Barseloni. Španska legenda je rado davala autograme obožavaocima i slikala se pošto je odložila štake", glasio je izveštaj medija u Španiji koji dodaju da je Nadal podvrgnut ovom tretmanu kako bi pokušao da se oporavi za predstojeći Vimbldon.


Ostalo je manje od tri nedjelje od početka "zelenog" grend slema, koji je Nadal posljednji od dva puta osvojio 2010. godine, a na kome ove sezone čak neće biti ni bodova zbog "protjerivanja" tenisera i teniserki iz Rusije i Belorusije.

"Ne znam naziv tretmana na engleskom. Ideja je da stvorimo uticaj koji sada imam na nerve tokom dužeg vremenskog perioda. Ako ne uspije, biće druga priča.... Moraću da se zapitam da li sam spreman za veliku operaciju koja bi mi pomogla da ponovo igram", rekao je Nadal o kontroverznom tretmanu nakon osvajanja Rolan Garosa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC