• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MADRID: Srpski dan

Novak će započeti "srpski program" u srijedu protiv Andersona oko 14 sati. Igraće i Jelena, Viktor i Zimonjić.

 MADRID: Srpski dan Izvor: MONDO

U srijedu, trećeg dana takmičenja na turniru Masters serije u Madridu, na terene izlaze svi preostali predstavnici Srbije, Novak Đoković i Jelena Janković u singlu, a Nenad Zimonjić i Viktor Troicki u konkurenciji dublova.

Đoković, koji je kao drugi nosilac bio slobodan na startu, u meču drugog kola sastaje se od 14 sati sa Južnoafrikancem Kevinom Andersonom, dok Jelena Janković, takođe u drugom kolu, igra posle 17 sati protiv Čehinje Lusi Safarove.

Novak se nedavno revanširao Andersonu za poraz u Majamiju 2008. Srbin je čekao tri godine priliku da mu se "osveti" i dočekao je na istom mjestu. Nije imao mnogo problema sa 35. igračem sa ATP liste.

Favorit je i Jelena Janković, protiv Čehinje koju je savladala u sva četiri dosadašnja duela. Doduše, posljednji put su se sastale 2009. godine. Srpkinja je sedma teniserka svijeta, a Safarova je na 32. mjestu.

U drugom kolu u konkurenciji dublova Nenad Zimonjić i Francuz Majkl Ljodra sastaju se poslije 16 sati sa brazilskim parom Marselo Melo/Bruno Soareš, a Viktor Troicki i Slovak Mihal Mertinak imaju znatno teži zadatak, jer za protivnike poslije 19 sati imaju najbolji dubl svijeta, Amerikance Boba i Majka Brajana.

Muški turnir u Madridu igra se za ukupan nagradni fond od 3,7 miliona evra, dok u konkurenciji teniserki nagradni fond iznosi 4,5 miliona dolara.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC