• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković oprezan, Beluči najavljuje pobjedu

Srpski teniser oprezan tvrdeći da je Beluči već "nanizao" favorite u Madridu, Brazilac smatra da niko nije nepobjediv, pa ni Đoković.

 Đoković oprezan, Beluči najavljuje pobjedu Izvor: MONDO

Novak Đoković niže pobjede u 2011. i ne zaustavlja se. On je na turniru Masters serije u Madridu savladao Španca Davida Ferera (6:4, 4:6, 6:3), prvi put na šljaci, i izborio plasman u polufinale, koje se igra večeras od 19 časova.

Noletu je bila to čak 30. pobeda zaredom ove sezone, za koju je, po sopstvenoj ocjeni, morao dobrano da se pomuči.

"Igrao sam dosta defanzivno. Mnogo sam se trudio i morao sam da se povlačim. Morao sam maksimalno da koristim svaku priliku, jer sam bio svjestan kvaliteta svog protivnika i činjenice da ga nikada nisam dobio na šljaci. David je odlično igrao i bio vrlo blizu u trećem setu da odluči meč, ali sam tada napravio ključni brejk za pobjedu", izjavio je Đoković poslije trijumfa, naglasivši da je bio spreman da će i publika u dvorani "kaha magika" biti uz Španca.

Novak će u polufinalu odmjeriti snage sa Brazilcem Tomazom Belučijem, koji je napravio veliko iznenađenje u Madridu i stigao do prvog polufinala turnira iz Masters serije u karijeri.

Na putu do završnice turnira 36. igrač sveta eliminisao je favorite poput Endija Mareja i Tomaša Berdiha.

Đoković je do sada odigrao jedan duel protiv Brazilca, prošle godine na Masters turniru u Rimu, i slavio sa 6:4, 6:4.

"Beluči je specijalista za šljaku. Činjenica da je na putu do polufinala izbacio neke od nosilaca turnira govori da je Beluči u veoma dobroj formi", kratko je prokomentarisao drugi igrač svijeta.

Na drugoj strani, osokoljeni Beluči, koji je sredinom prošle godine bio 21. igrač svijeta, tvrdi da je spreman da "sruši" Đokovića. On tvrdi da svaki igrač ima svoje ranjive tačke, a on će probati da ih pronađe i iskoristi.

"Mogu da pobijedim bilo koga, pa i Đokovića. To bih rekao i da je trijumfovao Ferer. Novak igra dobro, gubi mali broj mečeva, ali nije nepobjediv. I on ima slabe tačke. Za mene je najbitnije da nastavim da igram kao i na prethodnim mečevima, da budem maksimalno koncentrisan na igru i siguran sam da ću pružiti još jednu odličnu partiju", izjavio je ljevoruki Beluči, koji je u karijeri osvojio dve titule.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC