• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pro Reko: Dogodio nam se Partizan!

Članovi italijanskog šampiona priznaju da je Partizan bio bolji i da je zasluženo prvak Evrope.

 Pro Reko: Dogodio nam se Partizan! Izvor: MONDO

Vidno razočaran poslije poraza od Partizana u finalu završnog turnira Evrolige u vaterpolu, trener italijanskog prvaka Đuzepe Porcio rekao je da ne zna prave razloge slabog izdanja svog tima i da je to bilo najslabije izdanje njegovih izabranika od kako ih vodi:

"Najvažniju utakmicu ove sezone odigrali smo najslabije. Od kako sam na klupi ovog tima nikada se nije dogodilo da ona u finalu uopšte ne reaguje. Partizan je bio superiorniji i zaslužio je trofej, ali moja ekipa koja je bila u bazenu nije bila pravi Pro Reko", rekao je Porcio i nastavio:

"Ne radi se tu ni o tehnici ni o taktici. Očigledno je postojao neki psihološki problem koji ne mogu da objasnim. Jednostavno, moj tim kao da nije ni ušao u bazen", zaključio je trener sada već bivšeg prvaka Evrope.

Jedan od najiskusnijih u redovima italijanskog tima, mađarski internacionalac Norbert Madaraš priznao je da je pobijedio bolji:

"Bili su agresivniji, više su željeli pobjedu i mi jednostavno nismo mogli da im se suprotstavimo. Partizan je krasila jako dobra organizacija, dok je nama nedostajalo koncetrancije. U svakom slučaju Partizan je veliki klub i to je i dokazao", rekao je Madaraš po završetku finalne utakmice koju je Partizan dobio sa 11:7 i poslije 35 godina ponovo postao šampion "starog kontinenta".

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC