• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana sad opet traži trenera

Srpska teniserka poslije loših rezultata shvatila da mora da potraži pomoć stručnjaka i krenula u potragu za novim trenerom.

 Ana sad opet traži trenera  Izvor: MONDO

Ana Ivanović se poslije razočaravajućeg nastupa na Rolan Garosu okrenula pripremi za Vimbldon. Ona će na turniru u Birmingemu, gdje je drugi favorit, pokušati što bolje da se zagrije za sezonu mečeva na travi.

Svesna da je iza nje veoma loš period ponovo je pokrenula pitanje trenera i odlučila da krene u potragu za novim stručnjakom koji će joj pomagati u radu.

"Bilo je dosta padova i uspona u mojoj karijeri poslednjih godina. Moram da pronađem trenera koji će mi pomoći da igram bolje, konstantnije, ali znam da je to veoma teško. Već imam listu stručnjaka sa kojima bih željela da sarađujem, ali je veoma teško uspostaviti kontakte i pronaći pravog u jeku sezone", rekla je bivša broj jedan.

Srpska teniserka je dodala da je svjesna da je pred velikim izazovom, ali da će se potruditi da riješi to pitanje u što kraćem periodu.

"Pronaći dobrog trenera koji će sarađivati sa vama na pravi način, putovati i provoditi vrijeme na treninzima je velika stvar. To treba da bude dobar stručnjak koji će vam pomagati, ali i osoba koja će uvijek biti spremna da razgovara sa vama, bilo da je nešto dobro ili loše. Ne želim više oscilacije u svojoj karijeri, želim to da prevaziđem i još jača izađem iz lošeg perioda", dodala je Ivanovićeva.

Ona je polovinom februara otpustila Holanđanina Antonija van Gričena, nakon toga i kondicionog trenera Mariju Lojanicu, i radila je samo sa sparing partnerom. Takav "recept" nije joj donio uspjeh, već samo manjak samopouzdanja i česte povrede, i izlazak van top 20 na WTA listi, pa je ipak izjavila da će u narednom periodu pokušati da pronađe stručnjaka koji bi joj pomogao da se vrati na staze stare slave.

Praktično, poslije sjajne 2008. godine, kada je osvojila Rolan Garos i bila prva na WTA listi, Anina karijera je polako krenula silaznom putanjom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC