• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borovčanin: Ostaviću pojas u Banjaluci

"Došao sam da nokautiram Borovčanina", kaže Semerdžijev, "Poraz nije opcija, ostaviću pojas u Banjaluci", poručuje Borovčanin pred istorijski meč.

 Borovčanin: Ostaviću pojas u Banjaluci Izvor: MONDO

Najbolji srpski bokser Nenad Borovčanin 11. juna u banjalučkoj dvorani Borik boksovaće protiv Bugarina Konstantina Semerdžijeva u meču za titulu evropskog prvaka u WBO kruzer kategoriji.

Oba borca su se maksimalno spremila za "najveći bokserski spektakl na ovim prostorima u posljednjih 20 godina" , a na pres konferenciji u srijedu u Banjaluci „pale“ su i prve međusobne prijetnje.

"Došao sam ovdje da pobijedim i da nokautiram Borovčanina", rekao je pomalo i arogantno Semerdžijev.  "Mogu da to kažem jer vjerujem u sebe i svoje sposobnosti", dodao je Semerdžijev.

Srpski bokser ne obazire se mnogo na prijetnje protivnika i kaže da ne sumnja u svoju pobjedu u najvećem meču svoje karijere, a na press konferenciji u Banjaluci pojavio u majici sa svojim sloganom "Poraz nije opcija" što dovoljno govori o njegovim ambicijama. Svom protivniku poželio je da se lijepo provede u Banjaluci, ali i poručio da iz nje neće otići sa pojasom.

"Ovo je meč moje karijere, meč koji bi me ako pobijedim svrstao među deset najboljih boksera na svijetu i bio bih upisan zlatnim slovima u istoriju našeg boksa. Daću sve od sebe, idem u Borik ne da budem poražen već da pobijedim. Moj slogan je 'Poraz nije opcija' i nadam se da će tako biti i poslije subote. Svom protivniku i njegovom menadžeru želim dobrodošlicu u Banjaluku, ali poručujem da im neću dati da odnesu pojas, ostaviću ga ovdje u Banjaluci. Očekujem fer plej meč, a da sumnjam ijednog trenutka u svoju pobjedu ne bih ni ulazio u ring", rekao je Borovčanin.

Srpski bokser je emotivno vezan za Banjaluku gdje ima veliki broj navijača, ali i podršku institucija vlasti koje su učestvovale u organizaciji ovog meča.

"Iskreno, odavno imam veliku želju, od kada sam počeo profesionalno da se boksujem meč u Banjaluci koji će da obilježi boks u ovom gradu, a da ujedno uđe i u anale, kao što je to bio meč Marjana Beneša kada sam se ja rodio. Nadam se da će mi se san ostvariti i da ću u Banjaluci ostvariti pojas. Ovdje imam veliki broj prijatelja i srce će mi biti na mjestu ako osvojim pojas ovdje u Banjaluci“, rekao je Borovčanin.

Osim Emira Kusturice, podršku Borovčaninu u subotu u Boriku daće i proslavljeni košarkaš Predrag Danilović, a dolazak su najavili i veliki šampioni Zvonko Vujin, Tadija Kačar, Dragomir Vujković, Ljubiša Simić, Dragan Vasiljević, Ace Rusevski, Mirko Puzović, Ante Josipović, Predrag Radošević i naravno Marijan Beneš.

Prije glavne borbe između Borovčanina i Semerdžijeva biće održane uvodne borbe u kojima će se boriti Bogdan Mitić i Laslo Sekereš, Milan Piperski i Adam Cipak i Petar Živković protiv Šećerlije Hajrušija, a program počinje u 20.30 časova.

Karte za bokserski spektakl u Banjaluci po cijeni od 10 KM možete kupiti na blagajni dvorane Borik.

Ostanite i dalje uz MONDO koji će uskoro vjerne čitaoce nagraditi ulaznicama za najveći bokserski meč na ovim prostorima u posljednjih 20 godina.

(G.A. – MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC